Εντάχθηκε στην προετοιμασία του Ολυμπιακού στην Ολλανδία ο Ελ Κααμπί, δείτε φωτογραφίες

Ο Μαρονικός αρχισκόρερ του Ολυμπιακού έφτασε το πρωί της Τρίτης στην Ολλανδία για να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα

O Oλυμπιακός συνεχίζει την προετοιμασία του στην Ολλανδία, με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να έχει διαθέσιμο πλέον και τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί.

Ο πολύπειρος επιθετικός βρισκόταν στο Μουντιάλ με την εθνική του Μαρόκου, η οποία έφτασε μέχρι τα προημιτελικά της διοργάνωσης, όπου αποκλείστηκε από τη Γαλλία.

Ακολούθως ο Ελ Κααμπί πήρε την καλοκαιρινή του άδεια για να ξεκουραστεί και επέστρεψε σήμερα (21/7/2026) στα βάσανα.

Στην ερυθρόλευκη προετοιμασία μπήκε την Δευτέρα (20/7/2026) και ο Ταρέμι, ο οποίος συμμετείχε κι αυτός στο Μουντιάλ με το Ιράν.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr