Ολυμπιακός: Ανανέωσε έως το 2027 ο Ντάνι Γκαρθία

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε και την επιστροφή του Δημήτρη Στουρνάρα

Ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού έως το 2027 θα παραμείνει ο Ντάνι Γκαρθία.

Ο 36χρονος Ισπανός αμυντικός μέσος υπέγραψε μονοετή επέκταση συμβολαίου αφού ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ τον θεωρεί βασικό γρανάζι της ομάδας του Πειραιά. 



Με τη φανέλα των «ερυθρόλευκων», ο Ντάνι Γκαρθία, έχει αγωνιστεί σε 69 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, με ένα γκολ και δύο ασίστ.

Επέστρεψε ο Δημήτρης Στουρνάρας 

Στο μεταξύ η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε την επιστροφή του Δημήτρη Στουρνάρα. Ο 25χρονος τερματοφύλακας ήταν για χρόνια στην Ακαδημία της ομάδας του Πειραιά. 



Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του τερματοφύλακα Δημήτρη Στουρνάρα. Γεννημένος στις 30 Μαΐου 2001, επιστρέφει στους «ερυθρόλευκους» ύστερα από δύο χρόνια στον Ηρακλή.

Ο 25χρονος γκολκίπερ προέρχεται από τις ακαδημίες της ομάδας μας, ενώ έχει αγωνιστεί και στον Πανιώνιο.

Δημήτρης, καλώς επέστρεψες στον Θρύλο».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr