Ολυμπιακός: Επέστρεψαν στην Ελλάδα οι πρωταθλήτριες Ευρώπης του πόλο και αποθεώθηκαν

Η ομάδα πόλο του Ολυμπιακού μαζί με την κούπα του Champions League έφτασαν στο «Ελ.Βενιζέλος» λίγο μετά τις 12:00 και στη συνέχεια αποθεώθηκαν έξω από το «Γ. Καραϊσκάκης»

Συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν στο «Ελ.Βενιζέλος», με τους συγγενείς και τους φίλους των παικτριών του Ολυμπιακού να υποδέχονται τις πρωταθλήτριες Ευρώπης.

Η αποστολή έφτασε στην Ελλάδα λίγο μετά τις 12:00 το μεσημερί και ακολούθως κατευθύνθηκε προς τον Πειραιά, όπου συνεχίστηκαν οι πανηγυρισμοί για την κατάκτηση της 4ης κούπας.

Αρκετός κόσμος του Ολυμπιακού συγκεντρώθηκαν έξω από το γήπεδο του Φαλήρου για να χειροκροτήσουν τις πρωταθλήτριες Ευρώπης του «Θρύλου».

Να θυμίσουμε πως νωρίς το πρωί της Κυριακής (14/6), οι οργανωμένοι του Ολυμπιακού απηύθυναν κάλεσμα προς όλον τον κόσμο της ομάδας να προσέλθει στο «Γ.Καραϊσκάκης» και να φωνάξουν όλοι μαζί για τη σπουδαία επιτυχία των «ερυθρόλευκων» στο Champions League.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη GWomen (@gazzettawomen)

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr