Πρωταθλητής Ελλάδας για 16η φορά ο Ολυμπιακός, 89-85 τον Παναθηναϊκό στον 5ο τελικό στο ΣΕΦ, βίντεο

Με 3-2 νίκες ο Ολυμπιακός, μετά τη Euroleague, κατέκτησε για 2η σερί χρονιά το πρωτάθλημα της Basket League - Πρώτος σκόρερ με 22 πόντους ο Φουρνιέ, στους 14 ο Μιλουτίνοφ που μάζεψε και 7 ριμπάουντ

Τελικός Νο5, τελικός στέψης στο ΣΕΦ. 

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο ΣΕΦ στις 18:00 τον Παναθηναϊκό στον 5ο τελικό με το σκορ να είναι στο 2-2. Ο νικητής παίρνει τον τίτλο με 3-2 και κλείνει γλυκά τη χρονιά. 

Έως σήμερα έχουν μετρήσει οι έδρες. Ο Ολυμπιακός κέρδισε τον 1ο και τον 3ο τελικό και ο Παναθηναϊκός τον 2ο και τον 4ο (στην παράταση) και ισοφάρισε σε 2-2. 

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας επέλεξε πάλι να αφήσει εκτός τους Νιλικίνα, Χολ και να πάρει στην εξάδα των ξένων του Ολυμπιακού τον Τζόουνς και τον Τζόσεφ ενώ εκτός λόγω ενόχλησης έμεινε ο Τάιλερ Ντόρσεϊ. 

Από την άλλη ο Παναθηναϊκός δεν θα έχει σε αυτό το κρίσιμο ματς, το τελευταίο της σεζόν, τους Σλούκα, Φαρίντ, Ρογκαβόπουλο και Χουάντσο ενώ επέστρεψε ο Όσμαν. 

Διαιτητές του αγώνα θα είναι η Τσαρούχα, Καπράνος, Τσιμπούρης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr