Επιθετικός της ΑΕΚ έγινε επίσημη αργία στις ΗΠΑ

Ο επιθετικός της ΑΕΚ και της Αϊτής, Φραντζί Πιερό, δέχθηκε μια πολύ σημαντική τιμή από τη γενέτειρά του

Συγκεκριμένα, τίμηθηκε την Τρίτη (26/05), όταν η κυβερνήτης της Μασαχουσέτης, Μόρα Χίλι, ανακήρυξε την ημέρα ως «Ημέρα του Φραντζί Πιερό» στην πολιτεία, προκειμένου να τιμήσει τα επιτεύγματά του.

Ο Φραντζντί Πιερό στάθηκε περήφανα στο Κυβερνείο μαζί με τους γονείς του, τον πρώην προπονητή του και άλλα μέλη της οικογένειάς του, κατά τη διάρκεια μιας ζωντανής τελετής όπου η Χίλι έκανε τη σχετική ανακοίνωση.

Ο Πιερό μετακόμισε στο Μέλροουζ όταν ήταν 11 ετών. Σήμερα, στα 31 του, ο επαγγελματίας ποδοσφαιριστής ετοιμάζεται να αγωνιστεί με την Αϊτή απέναντι στη Σκωτία, στο Boston Stadium, σε αγώνα της φάσης των ομίλων στις 13 Ιουνίου. Η αναμέτρηση θα είναι η πρώτη από συνολικά επτά αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου που θα διεξαχθούν στο Φόξμπορο.


Διαβάστε περισσότερα monobala.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr