Ραζβάν Λουτσέσκου: Υποψήφιος για τον πάγκο της Μπεσίκτας, σύμφωνα με τους Τούρκους

Ο Ρουμάνος τεχνικός έχει συμβόλαιο έως το 2027 με τον ΠΑΟΚ όμως λόγω της απώλειας των τίτλων της σεζόν έχει ανοίξει η... όρεξη στους Τούρκους για σενάρια - Υποψήφιοι για τη Μπεσίκτας και οι Ποστέκογλου, Μαντσίνι

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου βρίσκεται στο στόχαστρο της Μπεσίκτας, ομάδα με την με την οποία ο πατέρας του, Μιρτσέα Λουτσέσκου, κατέκτησε τον τίτλο τη σεζόν 2002-2003.

Αυτό αναφέρει σήμερα (18/5) η Fotomac, δημοσίευμα που αναπαράγουν ΜΜΕ στην Ρουμανία (Fanatik.ro), σημειώνοντας, ότι ο Ρουμάνος προπονητής του ΠΑΟΚ βρίσκεται στη λίστα των τεχνικών που αναζητά η τουρκική ομάδα. Μαζί του υποψήφιοι είναι ο Γερμανός Ντίνο Τοπμόλερ, ο οποίος απολύθηκε από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης στις αρχές της χρονιάς, και ο Αυστριακός Όλιβερ Γκλάσνερ, ο οποίος θα ολοκληρώσει το συμβόλαιό του με την Κρίσταλ Πάλας στο τέλος της φετινής σεζόν.

Επίσης δύο ακόμα προπονητές στο στόχαστρο της Μπεσίκτας είναι ο Τούρκος Σενόλ Γκιουνές, ελεύθερος από το συμβόλαιο μετά τη λήξη της θητείας του ως τεχνικός διευθυντής στην Τραμπζόνσπορ το περασμένο καλοκαίρι, και ο Νούρι Σαχίν, ο οποίος αυτή τη στιγμή προπονεί την Ισταμπούλ Μπασακσεχίρ.

Σύμφωνα με το aspor υποψήφιοι είναι ακόμα ο Ποστέκογλου, ο Μαντσίνι και ο Τουράν. 

Ο Ρουμάνος αναλυτής Γκάμπι Σάφτα αποκάλυψε ότι είχε μια σύντομη ανταλλαγή μηνυμάτων με τον Ράζβαν Λουτσέσκου μετά τον τελευταίο αγώνα του πρωταθλήματος. «Είναι ο δεύτερος τελικός που έχασα με απίστευτο τρόπο. Από τον Μάρτιο μέχρι τώρα, αυτοί είναι οι χειρότεροι μήνες της ζωής μου», του έγραψε ο προπονητής.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ μέχρι το 2027.

Η Μπεσίκτας τερμάτισε 4η στο πρωτάθλημα, 17 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Γαλατασαράι, και θα αγωνιστεί στην Conference League.

Έτσι ο προπονητής Σεργκέν Γιαλτσίν, ο οποίος ήταν επικεφαλής από το περασμένο καλοκαίρι, παρόλο που είχε ένα χρόνο συμβόλαιό του, απολύθηκε λίγες μέρες μετά το τέλος της σεζόν.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη A Spor (@aspor)

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr