Ο Μπερετίνι διέλυσε 6-0, 6-0 τον Μεντβέντεφ και... ανάγκασε τον Ρώσο να σπάσει και να πετάξει στα σκουπίδια τη ρακέτα του, βίντεο

Ο Ματέο Μπερετίνι έκανε πλάκα στον Ντανίλ Μεντβέντεφ στο Monte Carlo Masters

Ταπεινωτική ήττα με 6-0,6-0 από τον Ματέο Μπερετίνι γνώρισε στον 2ο γύρο του Monte Carlo Masters ο Ντανίλ Μεντβέντεφ. 

Ο Ιταλός τενίστας έκλεισε το παιχνίδι μόλις σε  49 λεπτά και έκανε έξαλλο τον Ρώσο πριν καν ολοκληρωθεί ο αγώνας. Τίποτα δεν πήγαινε καλά για τον Ντανίλ Μεντβέντεφ και όπως συνηθίζει διέλυσε με μανία τη ρακέτα του. 

Μετά το 2-0 στο 2ο σετ ο Ρώσος άρχισε να χτυπάει με δύναμη τη ρακέτα του στο χώμα μέχρι που την έσπασε και την έριξε στο καλάθι των σκουπιδιών. 

Ο Μπερετίνι θα παίξει στον 3ο γύρο με τον Φονσέκα.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr