Φεντερίκο Βαλβέρδε: «Τραυμάτισα τον γιο του Ζιντάν και ήθελα να... πεθάνω», δείτε βίντεο

Μιλώντας στο podcast «Terapia Picante», ο 27χρονος μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης, αναφέρθηκε στο περιστατικό με τον γιο του πρώην προπονητή του, αλλά και στο μπούλινγκ που δεχόταν λόγω της φωνής του, που έμοιαζε με τον Μίκι Μάους

Αναμφισβήτητα αποτελεί ένα από τα πιο καυτά ονόματα στη φετινή LaLiga και στο Champions League, με τις εμφανίσεις του να κάνουν τους Μαδριλένους να τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση.

Ο λόγος για τον Φεντερίκο Βαλβέρδε, ο οποίος, μέσα από τη συζήτησή του στο podcast «Terapia Picante», αναφέρθηκε στις πρώτες του μέρες στη Ρεάλ Μαδρίτης, στους προβληματισμούς και το άγχος που είχε όταν φόρεσε για πρώτη φορά τη φανέλα της Βασίλισσας, ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η αναφορά του τόσο στον τραυματισμό που προκάλεσε τον γιο του Ζινεντίν Ζιντάν, Λούκα, όσο και στο... μπούλινγκ που δεχόταν μικρός, λόγω της φωνής του.



Αρχικά αναφέρθηκε στον πολυσυζητημένο τραυματισμό που προκάλεσε το δυνατό σουτ του, απέναντι στον γιο του Ζιντάν, λέγοντας πως: «Έχω τραυματίσει τερματοφύλακες. Τραυμάτισα τον Λούκα Ζιντάν στον ώμο. Ήθελα να πεθάνω, νόμιζα ότι θα με διώξουν, τραυμάτισα τον γιο του Ζιντάν. Κάποιοι τερματοφύλακες έχουν τραυματιστεί από τα σουτ μου, έχοντας υποστεί κυρίως εξαρθρώσεις ώμου. Έχω πολύ λεπτά πόδια, δεν ξέρω από πού βγάζω τόση δύναμη».

Σε ότι αφορά τα πειράγματα και το μπούλινγκ που δεχόταν μέχρι πριν από λίγα χρόνια, για τη φωνή του, που επειδή ήταν πολύ λεπτή τον αποκαλούσαν Μίκι Μάους, πλέον μιλάει ανοιχτά γι΄ αυτό, λέγοντας: «Είχα ήδη πρόβλημα με τη φωνή μου. Όταν μιλούσα είχα ένα θέμα στον λαιμό και πάντα μου έλεγαν να κάνω επέμβαση. Ήμασταν μια ταπεινή οικογένεια και δεν είχαμε τα χρήματα για μια επέμβαση από τη μια μέρα στην άλλη. Νομίζαμε ότι ήταν κάτι της εφηβείας και ότι θα άλλαζε, αλλά δεν άλλαξε ποτέ. Δεν ξέρω πότε άλλαξε, αλλά τότε όχι.



Τώρα ναι, δόξα τω Θεό, αλλά τότε υπέφερα. Μετά από εκείνη τη μέρα υπέφερα, γιατί ο κόσμος δεν ξέρει τι υπάρχει από πίσω, στο τέλος είναι ένα πρόβλημα. Είναι αστείο και σήμερα γελάω, αλλά τότε ήμουν παιδί. Με έκανε για πολλά χρόνια να μην τολμώ να μιλάω σε ομάδες με άτομα που δεν γνώριζα, γιατί ήξερα ότι είχα αυτό το μειονέκτημα. Ντρεπόμουν πολύ γιατί είχα αυτό το “ελάττωμα”».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr