Ο Παυλίδης ψάχνει… αναγέννηση κόντρα στον αγαπημένο του αντίπαλο

Σύμφωνα με δημοσίευμα της πορτογαλικής εφημερίδας A Bola, ο Βαγγέλης Παυλίδης ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει ξανά έναν από τους πιο «βολικούς» αντιπάλους της καριέρας του, σε μια περίοδο όπου ο Έλληνας επιθετικός περνά την πιο δύσκολη φάση της σεζόν στο σκοράρισμα

Ο επιθετικός της Μπενφίκα, πρώτος σκόρερ της ομάδας για τη σεζόν 2025/26, μετρά μέχρι στιγμής 28 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις και 20 στο πρωτάθλημα. Παρ’ όλα αυτά, τις τελευταίες εβδομάδες διανύει μια περίοδο αγωνιστικής «αφλογιστίας». Ο Παυλίδης έχει συμπληρώσει πέντε διαδοχικά παιχνίδια χωρίς να σκοράρει — απέναντι σε Ρεάλ Μαδρίτης (δύο φορές), Άβες, Ζιλ Βιθέντε και Πόρτο — ενώ για πρώτη φορά φέτος δεν έχει καταγράψει ούτε ασίστ σε αυτό το διάστημα.

Το τελευταίο του γκολ σημειώθηκε στις 13 Φεβρουαρίου, στη νίκη με 2-1 της Μπενφίκα απέναντι στη Σάντα Κλάρα, για την 22η αγωνιστική του πορτογαλικού πρωταθλήματος.

Διαβάστε περισσότερα στο monobala.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr