«Χόρευε» στη βροχή ο Λεβαδειακός, 3-1 τον Αστέρα Τρίπολης, δείτε τα γκολ

Ασταμάτητος ο Λεβαδειακός, έφτασε στις 11 νίκες στο πρωτάθλημα και φουλάρει για 4αδα - Ο Τσάπρας άνοιξε το σκορ στο 44', ο Παλάσιος το 2-0 στο 47' και στο 61' το 3-0 από τον Κωστή - Μείωσε στο 76' ο Ιβάνοφ

Ο Λεβαδειακός υποδέχεται απόψε (16:00, Novasports Prime) τον Αστέρα Τρίπολης στο «Λάμπρος Κατσώνης», ψάχνοντας μία ακόμα νίκη με την οποία θα εδραιωθεί στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας.

Στην 4η θέση και στο +9 με παιχνίδι περισσότερο από τον 5ο Παναθηναϊκό οι Βοιωτοί, έχουν μόλις μία ήττα (αυτή με 2-3 από τον ΠΑΟΚ στις 30/11) στις 13 πιο πρόσφατα παιχνίδια τους για το πρωτάθλημα, συνεχίζοντας ακάθεκτοι την εντυπωσιακή πορεία τους στη φετινή σεζόν.

Από την άλλη, ο Αστέρας βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας, έχοντας μόλις δύο νίκες με το πέρας 17 αγωνιστικών.

Πάνω μόνο από τον Πανσερραϊκό και στο -8 από τα playoffs 5- 8, έχει να πανηγυρίσει νίκη στο πρωτάθλημα από τις 30/11, έχοντας έκτοτε 2 ισοπαλίες και 3 διαδοχικές ήττες.

Ο Αστέρας Τρίπολης δεν έχει ηττηθεί στις τρεις τελευταίες επισκέψεις του στην έδρα του Λεβαδειακού, ωστόσο μεσολάβησαν δύο αναμετρήσεις για το Κύπελλο Ελλάδος, στις οποίες η ομάδα της Βοιωτίας σημείωσε δύο νίκες με 1-0.

Σε αυτά τα τρία παιχνίδια πρωταθλήματος, ο Αστέρας έχει επικρατήσει δύο φορές, με 2-1 και 2-0, ενώ υπάρχει και μία ισοπαλία με 1-1.

Αυτή η νίκη του Αστέρας έσπασε ένα σερί τεσσάρων διαδοχικών ισοπαλιών ανάμεσα στις δύο ομάδες, σε όλες τις διοργανώσεις και στις δύο έδρες.

Το μεταξύ τους 1-1 για τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος στην Αρκαδία ανέβασε πλέον τις ισοπαλίες στις πέντε στα έξι τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

Η πρώτη τους συνάντηση στη Super League διεξήχθη στις 30 Δεκεμβρίου 2007 στη Βοιωτία και ολοκληρώθηκε με λευκή ισοπαλία. Αυτό το 0-0, μαζί με εκείνο της σεζόν 2012-13, είναι οι μοναδικές αναμετρήσεις τους με γηπεδούχο τον Λεβαδειακό στις οποίες δεν σημειώθηκε τέρμα.

Οι δύο ομάδες είχαν κερδίσει μαζί την άνοδο στη Super League και τη σεζόν 2006-07 αναμετρήθηκαν στη Β’ Εθνική, με τον Λεβαδειακό να επικρατεί με 1-0 χάρη στο γκολ του Στάθη Καραμαλίκη μόλις στο 2ο λεπτό της αναμέτρησης.

Με γηπεδούχο τον Λεβαδειακό έχουν καταγραφεί οκτώ διαφορετικά σκορ σε 13 αναμετρήσεις, με το 1-0 να έχει τρεις εμφανίσεις και να ακολουθούν, με δύο εμφανίσεις το καθένα, το 3-1, το 0-0 και το 1-1.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ASTERAS AKTOR

13 ΑΓΩΝΕΣ

6 ΝΙΚΕΣ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

4 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ

3 ΝΙΚΕΣ ASTERAS AKTOR

ΓΚΟΛ: 14-10
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr