ΟΦΗ: Έχασε τον πατέρα του και δεν παίξει στον τελικό του Super Cup με Ολυμπιακό ο Καραχάλιος

Ο 29χρονος μέσος του ΟΦΗ έμεινε εκτός αποστολής για το ματς του Σαββάτου

Πένθος στον ΟΦΗ

Ο Ζήσης Καραχάλιος έχασε τον πατέρα του και έτσι δεν θα είναι στην αποστολή για τον τελικό του Super Cup με τον Ολυμπιακό ο οποίος έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο (17:00) στο Ηράκλειο της Κρήτης. 

Ο 29χρονος αμυντικός μέσος είναι από το 2024 στον ΟΦΗ και στο παρελθόν είχε περάσει και από τον Ολυμπιακό.

Την θλιβερή είδηση έκανε γνωστή στη συνέντευξη Τύπου πριν τον τελικό ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ ΟΦΗ, Μανώλης Βογιατζάκης.

Η αποστολή του ΟΦΗ για τον τελικό: Lilo, Χριστογεώργος, Κατσίκας, Γκονθάλεθ, Μαρινάκης, Χατζηθεοδωρίδης, Καινουργιάκης, Λαμπρόπουλος, Κωστούλας, Κρίζμανιτς, Χριστόπουλος, Πούγγουρας, Αποστολάκης, Βούκοτιτς, Μπαΐνοβιτς, Ανδρούτσος, Νέιρα, Νους, Φούντας, Σενγκέλια, Iσέκα, Σαλσίδο, Θεοδοσουλάκης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr