Τοποθετήθηκε η πολυθρόνα του Γιαννακόπουλου στο παρκέ, όλα δείχνουν παρουσία του στο Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός, φωτογραφία

Μετά τη νίκη στο Κάουνας ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είχε προαναγγείλει την παρουσία του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Όπως όλα δείχνουν ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα... κρατήσει την υπόσχεσή του και θα δώσει το «παρών» στο ντέρμπι της Euroleague.

Συγκεκριμένα τρεις ώρες πριν από το τζάμπολ του αγώνα Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός τοποθετήθηκε στο παρκέ η πολυθρόνα στην οποία κάθεται συνήθως ο ιδιοκτήτης της «πράσινης» ΚΑΕ.

Μετά τη μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού στο Κάουνας απέναντι στην Ζάλγκιρις, ο ισχυρός άνδρας του «τριφυλλιού» είχε προαναγγείλει την παρουσία του στο μεγάλο ντέρμπι των «αιωνίων» στις 2 Ιανουαρίου (21:15).

Από τη στιγμή που οι άνθρωποι της ομάδας έβαλαν στη... θέση την πολυθρόνα που κάθεται, αναμένεται και η παρουσία του στο ματς.



@Photo credits: Βαγγέλης Στόλης

Πηγή: www.gazzetta.gr 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr