Ο Σάββας Παντελίδης είναι ο νέος προπονητής της ΑΕΛ

Ο 60χρονος τεχνικός ανακοίνωθηκε και επίσημα από τη θεσσαλική ΠΑΕ

Η φημολογία που είχε ξεσπάσει αμέσως μετά το διαζύγιο με τον Στέλιο Μαλεζά αποδείχθηκε ότι είχε βάση και έτσι ο Σάββας Παντελίδης θα είναι ο τρίτος προπονητής της ΑΕΛ τη φετινή σεζόν.

Ο 60χρονος τεχνικός ήταν η αρχική επιλογή της ΑΕΛ και όταν αποχώρησε ο Γιώργος Πετράκης, ωστόσο τότε είχε απαντήσει αρνητικά, αλλά αυτή τη φορά είπε το «ναι» και πιάνει άμεσα δουλειά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ ΑΕΛ Novibet ανακοινώνει την πρόσληψη του κ. Σάββα Παντελίδη στη θέση του προπονητή της ομάδας.

Ο 60χρονος Έλληνας τεχνικός διαθέτει σημαντική εμπειρία στο ελληνικό πρωτάθλημα, έχοντας εργαστεί μεταξύ άλλων σε Πανθρακικό, ΠΑΣ Γιάννινα, Λεβαδειακό, Ηρακλή, Ατρόμητο, Άρη, ΑΕ Λεμεσού και Αστέρα Τρίπολης και έχοντας διαγράψει μια πορεία η οποία χαρακτηρίζεται από πειθαρχία, οργάνωση και αποτελεσματικότητα στο αγωνιστικό κομμάτι.

Ο νέος προπονητής αναλαμβάνει άμεσα τα καθήκοντά του και θα βρίσκεται από αύριο Τρίτη (09/12) στη προπόνηση της ομάδας.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ Novibet καλωσορίζει τον Σάββα Παντελίδη στη μεγάλη «βυσσινί» οικογένεια και του εύχεται υγεία και κάθε επιτυχία στο έργο του.»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr