Ο Γεράι Άλβαρεθ νίκησε δύο φορές τον καρκίνο και η UEFA τον τιμώρησε για ντόπινγκ

Ο Βάσκος αμυντικός, αφού βγήκε νικητής και στη δεύτερη μάχη του με τον καρκίνο βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ λόγω φαρμάκου για την τριχόπτωση και τιμωρήθηκε με 10μηνο αποκλεισμό από την UEFA

Για τρίτη φορά την τελευταία εξαετία ο Γεράι Άλβαρεθ θα πρέπει να μείνει μακριά από το ποδόσφαιρο.

Κι αν στις δύο προηγούμενες αυτό έπρεπε να γίνει γιατί έδινε τη μάχη για την ίδια του τη ζωή, τώρα πρέπει να το κάνει μετά την απόφαση της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου.

Ο  Άλβαρεθ διεγνώσθη με καρκίνο και κατάφερε να νικήσει το θηρίο τόσο την πρώτη όσο και τη δεύτερη φορά, ωστόσο όταν επέστρεψε στην αγωνιστική δράση, βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ στον ημιτελικό του Europa League με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.



Η απαγορευμένη ουσία που βρέθηκε στον οργανισμό του, σχετίζεται με τη θεραπεία που έκανε για να αντιμετωπίσει την τριχόπτωση (λόγω των χημειοθεραπειών) και παρόλο που η UEFA αναγνώρισε πως ο παίκτης δεν είχε πρόθεση, όρισε την ποινή του σε απαγόρευση 10 μηνών από την αγωνιστική δράση.

Ο παίκτης της Αθλέτικ, θα μπορεί να επιστρέψει στα γήπεδα τον Απρίλιο του 2026.


Ειδήσεις σήμερα:

Συνελήφθη o ηγούμενος της Μονής Σπηλαίου στα Καλάβρυτα - Ετοιμαζόταν να πουλήσει 17 εικόνες και δύο Ευαγγέλια του 18ου αιώνα για €200.000

Η μαφία και ο ηγούμενος που ξεπούλησαν και τον «Ζορμπά» - Ναρκωτικά, όπλα, ροζ βίντεο, εκβιασμοί και «άγια ρουσφέτια»

Η στιγμή της εν ψυχρώ δολοφονίας 23χρονης Ουκρανής από 35χρονο σε τρένο στη Σάρλοτ - Ο δράστης έφυγε ατάραχος







Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr