Αποχώρησε τραυματίας ο Μέσι στη νίκη της Ίντερ Μαϊάμι επί της Νεκάξα

Πρόβλημα στο οπίσθιο μηριαίο για τον Αργεντινό

Ο Λιονέλ Μέσι αποχώρησε με «ενόχληση στον οπίσθιο μηριαίο» στο 11ο λεπτό, αλλά η Ίντερ Μαϊάμι νίκησε με 5-4 στα πέναλτι τη φιλοξενούμενη Νεκάξα (2-2 η κανονική διάρκεια), σε αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής της πρώτης φάσης του Λιγκ Καπ.

Το Μαϊάμι (1-0-1, 5 βαθμοί) ευστόχησε σε όλα τα πέναλτι, με τον Λουίς Σουάρες να εξασφαλίζει τον επιπλέον βαθμό μετά από ένα άγριο παιχνίδι που είδε και τις δύο ομάδες να τελειώνουν με 10 παίκτες.

Ο τερματοφύλακας των Χέρονς, Ρόκο Ρίος Νόβο, απέκρουσε πέναλτι του Τόμας Μπανταλόνι, ο οποίος νωρίτερα (33΄) σημείωσε το τρίτο του γκολ στο τουρνουά για τη Νεκάξα (1-0-1, 4 βαθμοί), που έπαιξε 11 εναντίον 10 για 43 λεπτά, μετά την αποβολή του Μαξιμιλιάνο Φαλκόν της Ίντερ Μαϊάμι επειδή στέρησε μια προφανή ευκαιρία για γκολ κάνοντας φάουλ στο 17ο λεπτό.

Η δεύτερη κίτρινη κάρτα του Κριστιάν Καλντερόν στο 60ό λεπτό αποκατέστησε την αριθμητική ισορροπία, προτού ο Ρικάρντο Μόντρεαλ της Νεκάξα και ο Τζόρντι Άλμπα σκοράρουν μετά το 80ό λεπτό.

Ο Τελάσκο Σεγκόβια του Μαϊάμι είχε ανοίξει το σκορ ένα λεπτό μετά την αποχώρηση του Μέσι.



Ειδήσεις σήμερα:

Το χιουμοριστικό βίντεο της Ρίας Ελληνίδου για τη μητέρα της: «Γιατί με έστελνες στα ωδεία; Έπρεπε να είμαι στο Λιτόχωρο, να βάζω μπαξέ»

Τραγωδία στην Εγνατία Οδό: Νεκρός 19χρονος που καρφώθηκε με τη μοτοσικλέτα σε ΙΧ έξω από την Ασπροβάλτα

Σπάνια χιονόπτωση κάλυψε πόλεις τα ανατολικά της Αυστραλίας - Έπεσαν 50 εκατοστά χιονιού σε μερικές περιοχές
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr