Ιβανίσεβιτς για τον Τσιτσιπά: Μόνο ο πατέρας του μπορεί να τον προπονήσει, δεν είπα κάτι πίσω από την πλάτη του

Ο Γκόραν Ιβανίσεβιτς μίλησε σε μέσο της Κροατίας για το «διαζύγιο» με τον Στέφανο Τσιτσιπά, για τον Απόστολο αλλά και για τις δηλώσεις του που παρεξηγήθηκαν

Συνεχίζει να μιλάει καθημερινά στα ΜΜΕ της πατρίδας του και όχι μόνο για το «διαζύγιο» με τον Στέφανο Τσιτσιπά ο Γκόραν Ιβανίσεβιτς. 

Ο παλιός πρωταθλητής του Wimbledon, ο οποίος επί χρόνια ήταν προπονητής του Νόβακ Τζόκοβιτς, ανέλαβε τον Έλληνα τενίστα μετά το Roland Garros. Μετά το Wimbledon όμως και  από τις δηλώσεις που έκανε για την φυσική του κατάσταση του Στέφανου απολύθηκε. 

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς του ανακοίνωσε την απόφασή του και επέστρεψε στον Απόστολο Τσιτσιπά με τον οποίο θα κάνει άλλη μια... πρεμιέρα στο Τορόντο και στο Masters του Καναδά. 

Ο Ιβανίσεβιτς αυτή τη φορά στο κανάλι HRT της Κροατίας και αστειεύτηκε αρχικά με την κατάσταση: «Υποτίθεται ότι θα ήμουν στο Τορόντο (με τον Τσιτσιπά), αλλά θα είμαι στο Τσιόβο». 

Εν συνεχεία μίλησε για το «διαζύγιο» και τον Απόστολο Τσιτσιπά:  «
Μιλήσαμε χωρίς καμία παρεξήγηση, ευχαριστήσαμε ο ένας τον άλλον. Αποφάσισε να δοκιμάσει ξανά με τον πατέρα του και ειλικρινά το πιστεύω πως ο μόνος που μπορεί να τον προπονήσει είναι ο πατέρας του. Έχει παίξει το καλύτερο του τένις μαζί του, τον ξέρει καλύτερα από όλους. Είναι οικογενειακή υπόθεση. Είναι η καλύτερη απόφαση, του εύχομαι ό,τι καλύτερο. Ο Στέφανος είναι πολύ καλός παίκτης.

Του το είπα και χθες. Τίποτα δε θα αλλάξει αν δεν ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα στο μυαλό του. Αν δεν είσαι έτοιμος ψυχικά, σωματικά και συναισθηματικά, ειδικά ψυχικά, να παίξεις ώρες με τους καλύτερους, τότε δεν έχεις καμία τύχη να σταθείς στο κορυφαίο επίπεδο». 

Σχολίασε δε και τις δηλώσεις του για την φυσική κατάσταση του Έλληνα τενίστα που έγιναν viral: «Μεγάλωσε το θέμα υπερβολικά… Δεν τον πρόσβαλα. Όλα όσα είπα, τα είχα ήδη πει και στον ίδιο. Δεν μιλούσα πίσω από την πλάτη του. Το έκανα για να προκαλέσω αντίδραση. Δυστυχώς, έτσι είναι η νέα γενιά. Όλοι το βλέπουν, κι εκείνος το νιώθει. Στο Wimbledon δεν ήταν ψυχικά έτοιμος, ελπίζω να βρει τον δρόμο του. Του εύχομαι τα καλύτερα, ξέρουμε τι αποτελέσματα έχει πετύχει. Δεν ξέχασε να παίζει τένις».



Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη HRT Sport (@hrtsport)




Ειδήσεις σήμερα:

Τι δείχνουν οι βάσεις: Εκτοξεύτηκαν Αρχιτεκτονικές και Ναυτιλιακά, στα αζήτητα οι Στρατιωτικές Σχολές

Ozzy θα ζεις για πάντα: Σύσσωμη η παγκόσμια μουσική σκηνή αποχαιρέτησε τον «πρίγκιπα του σκότους»

Τούνη για τον χωρισμό από τον Αλεξάνδρου: Το δικό μου φταίξιμο ήταν ότι δεν πήρα την απόφαση να χωρίσω νωρίτερα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr