Ο Τζακ Γκρίλις έπεσε θύμα φάρσας στην Ελλάδα – Υπέγραψε... λογαριασμό θαυμαστή νομίζοντας ότι δίνει αυτόγραφο

O Τζακ Γκρίλις έγινε πρωταγωνιστής σε μια viral φάρσα που κάνει τον γύρο του TikTok, με τον Άγγλο διεθνή να υπογράφει αντί για αυτόγραφο... λογαριασμό θαυμαστή

Ο Τζακ Γκρίλις απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές στην Ελλάδα, όμως ένα χαλαρό απόγευμα δίπλα στην πισίνα μετατράπηκε σε viral σκηνικό όταν ο Άγγλος διεθνής φαίνεται πως έπεσε θύμα φάρσας από θαυμαστή, ο οποίος τον «έπεισε» να πληρώσει τον λογαριασμό του.

Ο 29χρονος άσος της Μάντσεστερ Σίτι, που δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Πεπ Γκουαρδιόλα για το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων, επέλεξε να ξεκουραστεί στον ήλιο του ελληνικού καλοκαιριού. Σε βίντεο που ανέβασε στο TikTok ο Πατρίκ Πέρσον, ο φαρσέρ φαίνεται να παίρνει έναν λογαριασμό και να τον δίνει στον Γκρίλις, που χαλαρώνει δίπλα στην πισίνα. Ο Πέρσον ζητά από τον εξτρέμ της Σίτι ένα αυτόγραφο, και ο Γκρίλις, χωρίς να το συνειδητοποιήσει, υπογράφει τον λογαριασμό αντί για χαρτί. Οι δύο άνδρες ανταλλάσσουν χειραψία, και ο Πέρσον επιστρέφει τον λογαριασμό στον σερβιτόρο, έχοντας προφανώς «χρεώσει» τον Γκρίλις για την παραγγελία του.


@patricpersson Such a generous guy @Jack Grealish ♬ Western Music: Arizona Dreaming - Piero Piccioni
Ο Γκρίλις φαίνεται να μην αντιλήφθηκε τη φάρσα, αλλά η γενναιόδωρη φύση του ίσως να τον οδηγούσε να πληρώσει ούτως ή άλλως. Τον περασμένο Μάρτιο φέρεται να άφησε 500 λίρες για να κεράσει όλους όσοι βρίσκονταν σε κλαμπ στο Σάντερλαντ.

Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα δεν είναι το καλύτερο για την καριέρα του. Μετά την απογοητευτική σεζόν στη Σίτι, ήταν εκτός αποστολής στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας, ενώ δεν αγωνίστηκε ούτε στο φινάλε της Premier League.

Ο Γκουαρδιόλα έχει ήδη δηλώσει πως επιθυμεί μικρότερο ρόστερ τη νέα σεζόν, γεγονός που ίσως οδηγήσει τον Γκρίλις στην έξοδο. Η πρωταθλήτρια Ιταλίας Νάπολι εμφανίζεται ως πιθανός προορισμός, καθώς αναζητά αριστερό εξτρέμ για να καλύψει το κενό του Κβαρατσχέλια που μετακόμισε στην Παρί Σεν Ζερμέν. Στο στόχαστρο των «παρτενοπέι» φέρεται να βρίσκονται τόσο ο Γκρίλις όσο και ο Αλεχάντρο Γκαρνάτσο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ειδήσεις σήμερα:

Στην αντεπίθεση το Ιράν με πυραύλους κατά του Ισραήλ - Οι IDF βομβάρδισαν σε live μετάδοση την ιρανική κρατική τηλεόραση

Μητσοτάκης στην ΠΕ της ΝΔ: Πάμε για την τρίτη τετραετία με σύνθημα «το είπαμε, το κάναμε»

Σπαραγμός στην κηδεία του 14χρονου Σπύρου που πνίγηκε στον Άραχθο - «Είχε ψυχή σαν καθαρό νερό, έφυγε σαν ήρωας...»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr