Η Ίντερ απέκτησε τον Λουίς Ενρίκε από τη Μαρσέιγ - Συμφωνία μέχρι το 2030
Η Ίντερ «χτύπησε» στη γαλλική αγορά, ολοκληρώνοντας την απόκτηση του ανερχόμενου Βραζιλιάνου επιθετικού Λουίς Ενρίκε από τη Μαρσέιγ
Η Ίντερ ανακοίνωσε την απόκτηση του Βραζιλιάνου επιθετικού Λουίς Ενρίκε από τη Μαρσέιγ, ενισχύοντας σημαντικά τη γραμμή κρούσης της ενόψει της νέας σεζόν. Αν και οι «νερατζούρι» δεν αποκάλυψαν επίσημα τη διάρκεια του συμβολαίου και τις οικονομικές λεπτομέρειες της μεταγραφής, ιταλικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι ο 23χρονος υπέγραψε έως το 2030, με τη συμφωνία να κοστίζει 23 εκατομμύρια ευρώ, συν επιπλέον 2 εκατομμύρια σε μπόνους επίτευξης στόχων.
Ο Λουίς Ενρίκε ξεκίνησε την καριέρα του στην Μποταφόγκο και μετακόμισε στη Μαρσέιγ το 2020. Στις τέσσερις σεζόν του στη Ligue 1 κατέγραψε 108 συμμετοχές και σημείωσε 11 γκολ – τα εννέα εξ αυτών τη σεζόν 2024-25, όπου η Μαρσέιγ τερμάτισε δεύτερη πίσω από την Παρί Σεν Ζερμέν.
Η μεταγραφή του Ενρίκε έρχεται σε μια κομβική στιγμή για την Ίντερ, η οποία θέλει να ενισχυθεί μετά την απογοητευτική ήττα με 5-0 από την Παρί Σεν Ζερμέν στον τελικό του Champions League και τη δεύτερη θέση που κατέλαβε στη Serie A, πίσω από τη Νάπολι.
Οι «νερατζούρι» συνεχίζουν τη δράση τους αυτό το καλοκαίρι με τη συμμετοχή στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων. Το πρώτο τους παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για τις 17 Ιουνίου απέναντι στη Μοντερέι από το Μεξικό στο Λος Άντζελες, ενώ θα ακολουθήσουν δύο ακόμα αγώνες στο Σιάτλ, κόντρα σε Ουράβα Ρεντ Ντάιαμοντς και Ρίβερ Πλέιτ.
Ειδήσεις σήμερα:
Μητέρα και γιος βρέθηκαν νεκροί μέσα στο σπίτι τους σε χωριό των Τρικάλων
Μαθητής στις Πανελλαδικές έσκυψε και φάνηκαν τα σκονάκια του - «Όλοι αντιγράφουν» φώναζαν οι γονείς του μόλις μηδενίστηκε
«Μήτσο γεια σου, ήρθαν τα παιδιά σου»: Το τελευταίο αντίο στον Δημήτρη Χατζηχρήστο - Συγκίνησε η γυναίκα του
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr