Ο Τσιτσιπάς νίκησε τον Αλκαράθ σε ένα ματς... «do or dice» - Βίντεο

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έπαιξε το πιο ανορθόδοξο tie-break με τον Κάρλος Αλκαράθ στο Ρότερνταμ


Στο περιθώριο του τουρνουά, που διεξάγεται αυτήν την εβδομάδα στο Ρότερνταμ, ο Στέφανος Τσιτσιπάς και ο Κάρλος Αλκαράθ, συμμετείχαν σε έναν... ιδιαίτερο αγώνα στο κορτ.

Οι δύο τενίστες είχαν στην διάθεση τους από ένα μεγάλο πλαστικό ζάρι και ανάλογα με τον αριθμό που θα προέκυπτε μόλις το έριχναν, ήταν υποχρεωμένοι να παίξουν τον επόμενο πόντο με έναν συγκεκριμένο τρόπο, όπως με το αντίθετο -από το «καλό»- χέρι τους, μόνο με forehand, μόνο με backhand ή απλώς να παίξουν... κανονικά.

Ο Έλληνας πρωταθλητής και ο νεαρός Ισπανός, διασκέδασαν «με την ψυχή τους» το άτυπο αυτό tie break, που ολοκληρώθηκε με νίκη 7-3 του «Tsitsifast».


Ειδήσεις σήμερα:

Φιάσκο με τον Φρέντη Μπελέρη: Πρότεινε για αντιπρόεδρο Επιτροπής τον… φαιδρό Φειδία - Τον αδειάζει η ΝΔ

Σαρακήνικο: Σταματούν άμεσα οι εργασίες για το ξενοδοχείο έκτρωμα στη Μήλο - Υπό έλεγχο η οικοδομική άδεια

Δολοφονία Κένεντι: Ο Τραμπ ανοίγει τους φακέλους - Ο άγνωστος ρόλος του Έλληνα πράκτορα Ιωαννίδη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr