Σπερς - Μπακς 144-118: Η 35αρα του Αντετοκούνμπο δεν έφτανε απέναντι στον Γουεμπανιαμά
01.02.202509:57
Άναψαν τα αίματα ανάμεσα σε Αντετοκούνμπο και Κρις Πολ στη διάρκεια του αγώνα
Ο Βικτόρ Γουεμπανιαμά σημείωσε 30 πόντους και μάζεψε 14 ριμπάουντ, οδηγώντας τους Σαν Αντόνιο Σπερς σε μια μεγάλη νίκη με 144-118 επί των φιλοξενούμενων Μιλγουόκι Μπακς, παρά τους 35 πόντους του Γιάννη Αντετοκούνμπο, σταματώντας ένα σερί τεσσάρων ήττων στην έδρα τους.
Ο Γάλλος σούπερ σταρ στάθηκε στο ύψος του όταν ο Αντετοκούνμπο προσπάθησε να τον αντιμετωπίσει σε μερικές περιπτώσεις στο τέταρτο δεκάλεπτο. Ήταν ευκολότερο αφού οι Σπερς μπήκαν στην τελευταία περίοδο με προβάδισμα 14 πόντων και το επέκτειναν στους 22 με 7:08 να υπολείπεται.
Ο Αντετοκούνμπο ηγήθηκε όλων των σκόρερ με 35 πόντους και πήρε και 14 ριμπάουντ. Ο Νταμιάντ Λίλαρντ πρόσθεσε 22 πόντους, ο Κρις Μίντλετον 21 και ο Τορεν Πρινς σημείωσε 13 για τους Μπακς.
Ο Κέλντον Τζόνσον πρόσθεσε 24 πόντους για το Σαν Αντόνιο, Στεφόν Καστλ πέτυχε 20 πόντους, ο Χάρισον Μπαρνς είχε 16 και οι Ντιβίν Βασέλ και Κρις Πολ σκόραραν από 12 πόντους ο καθένας στη νίκη.
Στο μεταξύ, άναψαν τα αίματα στη διάρκεια του αγώνα ανάμεσα σε Αντετοκούνμπο και Κρις Πολ, με αφορμή ένα σκληρό φάουλ του Αμερικανού πλέι μέικερ στον Έλληνα διεθνή.