Euroleague: Ο Παναθηναϊκός ψάχνει την έκτη σερί νίκη του στην έδρα της Μπαρτσελόνα

Οι «πράσινοι» φιλοξενούνται στο «Παλάου Μπλαουγκράνα» (21:30, Novasports Prime) με στόχο να δώσουν συνέχεια στο νικηφόρο σερί τους

Πολύ δύσκολη αποστολή για τον Παναθηναϊκό (21:30, Novasports Prime). Οι πράσινοι φιλοξενούνται στη Βαρκελώνη και θέλουν να φτάσουν τις 6 σερί νίκες στη Euroleague κόντρα στη Μπάρτσα.

Ο Εργκίν Αταμάν δήλωσε για το ματς μεταξύ άλλων: «Για εμένα δεν έχει σημασία το παρελθόν, η Μπαρτσελόνα είναι υποψήφια για το Final Four». Ο Γκέιμπριελ από την πλευρά του τόνισε: «Μπορούμε να πάρουμε τη νίκη σε κάθε ματς, υπάρχει η νοοτροπία πρωταθλητή».

Ο Πεναρόγια αναφέρθηκε στον Ναν, τονίζοντας: «Ο Ναν έχει με τρομερή επίδραση στο παρκέ, αλλά ο Παναθηναϊκός είναι πολλά παραπάνω». Ο Σατοράνσκι στάθηκε στην απουσία του Λαπροβίτολα. «Έχουμε μάθει λίγο να ζούμε χωρίς τον Λαπροβίτολα, δύσκολο να τον αντικαταστήσουμε».

Στην δεύτερη θέση το τριφύλλι με 13 νίκες και 7 ήττες, ενώ ένατη είναι η Μπαρτσελόνα με 11 νίκες και 9 ήττες. Πεμπτη ομάδα στη Euroleague σε μπλοκ και ασίστ ο Παναθηναϊκός με 3 και 19.1 αντίστοιχα. Κορυφαία επίθεση μαζί με την Αρμάνι οι πράσινοι με 87.7 πόντους, αλλά και δεύτεροι στα αμυντικά ριμπάουντ με 24.6.

Η Μπάρτσα αποτελεί το κορυφαίο σύνολο στα κλεψίματα με 7.8 ανά ματς, ενώ είναι τρίτη στα δίποντα με 23.1 εύστοχα ανά παιχνίδι.

Το πρόγραμμα της Τετάρτης

20:00 Ζάλγκιρις Κάουνας-Βίρτους Μπολόνια
21:00 Ερυθρός Αστέρας-Φενέρμπαχτσε
21:30 Μπαρτσελόνα-Παναθηναϊκός
21:30 Μπάγερν Μονάχου-Μονακό


Ειδήσεις σήμερα:

Περιπέτεια για 40χρονο στη Θεσσαλονίκη: Γυναίκα έκανε… κατάληψη στο σπίτι του μετά από one night stand και την «μάζεψε» η αστυνομία

Βίντεο: 30χρονη φωτογραφήθηκε γυμνή μπροστά σε άγαλμα στο Μεξικό και συνελήφθη

Δύο τροχαία με εγκατάλειψη στο κέντρο της Αθήνας - Συνελήφθη ο δράστης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr