Κύπελλο Γαλλίας: Αποκλείστηκε η κάτοχος Τουλούζ από ομάδα τρίτης κατηγορίας, εκτός και η Μαρσέιγ - Δείτε βίντεο

H Μαρσέιγ προηγήθηκε στην έδρα της Ρεν, οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν σε 1-1 και στα πέναλτι πήραν την πρόκριση για τους «16» του Κυπέλλου Γαλλίας

Το ντέρμπι του γύρου ολοκληρώθηκε με νικήτρια τη Ρεν. Η ομάδα του Στεφάν έμεινε πίσω στο σκορ στην έδρα της από τη Μαρσέιγ από το γκολ του Βερετού στο 29', κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1 στο 53' με τον Τεριέ. και στη διαδικασία των πέναλτι νίκησε με 9-8 και προκρίθηκε στη φάση των «16» του Κυπέλλου Γαλλίας.

Μοιραίος ο Ζιζό, ο οποίος ήταν ο μοναδικός που αστόχησε από την άσπρη βούλα σε 18 εκτελέσεις. Η μοναδική χαμένη εκτέλεση πέανλτι των γηπεδούχων ήταν στην κανονική διάρκεια στο 45+4' όταν ο Μπουριζό νικήθηκε από τα έντεκα βήματα με αντίπαλο τον Πάου Λόπεθ.



Αποκλείστηκε στα πέναλτι η Κυπελλούχος Τουλούζ

Αποκλεισμός έκπληξη στη φάση των «32» του Κυπέλλου Γαλλίας. Η Τουλούζ αναδείχθηκε ισόπαλη στην έδρα της Ρουέν της τρίτης κατηγορίας με σκορ 3-3 και έμεινε εκτός στη φάση τον πέναλτι. Η ομάδα της Ligue 1 έμεινε πίσω στο σκορ, γύρισε το σκορ μέχρι το 32', οι γηπεδούχοι έκαναν ανατροπή στην ανατροπή στο 64' αλλά οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 90+2'. Η διαδικασία των πέανλτι έληξε με 12-11 υπέρ της Ρουέν με τον Σουάζο να έχει το μοναδικό άστοχο πέναλτι.





Τα αποτελέσματα της βραδιάς:

Κλερμόν - Στρασβούργο 1-3
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr