ΝΒΑ: Οι Πέισερς με ανατροπή νίκησαν 122-112 τους Σέλτικς και έκλεισαν θέση στο Λας Βέγκας - Δείτε βίντεο

Μεγάλο παιχνίδι από τον Ταϊρίς Χαλιμπέρτον - Οι Ιντιάνα περιμένουν στον τελικό του Final 4 του in-season tournament το νικητή του ζευγαριού Μπακς - Νικς 

Οι Ιντιάνα Πέισερς έγραψαν ιστορία, αφού επικράτησαν των Μπόστον Σέλτικς με 122-112 στην Ινδιανάπολη και έγιναν η πρώτη ομάδα που κλείνει θέση στο Final Four του in-season tournament!

Πλέον περιμένουν το νικητή του ζευγαριού ανάμεσα στους Μπακς και τους Νικς.



Οι Πέισερς χρειάστηκε να κάνουν τεράστια ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο, για να πανηγυρίσουν τη νίκη-πρόκριση τρέχοντας στο φινάλε του αγώνα ένα εκπληκτό σερί 16-6.

Ουσιατικά οι «Κέλτες» «πλήρωσαν» την κατάρρευση στο τρίτο δωδεκάλεπτο, που έδωσε το δικαίωμα στους γηπεδούχους να περάσουν μπροστά στο σκορ και να «χτίσουν» μια μικρή διαφορά ασφαλείας.

Ο Ταϊρίς Χαλιμπέρτον με 26 πόντους, 10 ριμπάουντ και 13 ασίστ, ήταν ο κορυφαίος για τους Πέισερς με τον Μπάντι Χιλντ να ακολουθεί με 21 πόντους, 2 ριμπάουντ και 2 ασίστ.

Για τους Σέλτικς ξεχώρισε ο Τζέισον Τέιτουμ που είχε 32 πόντους, 12 ριμπάουντ και 6 ασίστ, με τον Τζέιλεν Μπράουν να ακολουθεί με 30 πόντους και 9 ριμπάουντ.





Ειδήσεις σήμερα:

«Νέα Αριστερά» το όνομα του νέου κόμματος που συγκροτούν οι «11»

O Don Leon έκλεβε τα ΑΤΜ και μετά επιδείκνυε και έκαιγε σε βίντεο τα χρήματα

Qatargate - Το Politico φέρνει στο φως τις πρώτες ανακρίσεις: «Δεν αναγνωρίζω πια κανέναν, ούτε τον σύντροφό μου» έλεγε η Καϊλή
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr