Γιώργος Καραγκούνης: Διασκέδασε με τον Καμπιάσο σε πανηγύρι στον Πύργο

Η φιλία τους κρατά από τότε που αμφότεροι φορούσαν τη φανέλα της Ίντερ στην Ιταλία - Η φωτογραφία που ανέβασε ο Άρης Μουγκοπέτρος από το Πράσινο Ηλείας

Ένας γνωστός κλαρινοπαίχτης ήταν η αφορμή για μια από τις επικότερς καλοκαιρινές φωτογραφίες καθώς ο Γιώργος Καραγκούνης και ο Εστεμπάν Καμπιάσον έδωσαν το παρών σε πανηγύρι στον Πύργο. Οι δύο πρώην συμπαίκτες στην Ίντερ μάλιστα κάθισαν και στο ίδιο τραπέζι.

Η φιλία τους κρατά από τότε που αμφότεροι φορούσαν τα «νερατζούρι» στην Ιταλία, ενώ τόσο ο Έλληνας πρωταθλητής Ευρώπης, όσο και ο Αργεντινός μύθος που αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα χαφ των τελευταίων δεκαετιών κάνουν διακοπές στην χώρα μας. 

Αν φαντάζεστε πως κάνουν βόλτες σε κάποιο νησί ή τουρ με σκάφος θα πέσει (πολύ) έξω. Ο Γιώργος Καραγκούνης και ο Εστεμπάν Καμπιάσο που στο φινάλε της καριέρας του φόρεσε τη φανέλα του Ολυμπιακού, κάνουν διακοπές στον... Πύργο και συγκεκριμένα στο Πράσινο Ηλείας. Μάλιστα ο γνωστός κλαρινοπαίχτης Άρης Μουγκοπέτρος ανέβασε μια επική φωτογραφία ποζάροντας με τους δύο ποδοσφαιρικούς θρύλους και στο φόντο ένα παραδοσιακό ελληνικό πανηγύρι.

.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr