Liga Endesa: Με κόπο το 1-0 η Μπαρτσελόνα, 84-81 τη Μάλαγα - Δείτε βίντεο

Οι «μπλαουκράνα» έκαναν το πρώτο βήμα πρόκρισης στους τελικούς του ισπανικού πρωταθλήματος - Πρώτος σκόρερ για τους Καταλανούς ήταν ο Μίροτιτς με 14 πόντους

Η Μπαρτσελόνα έκανε τα εύκολα, δύσκολα, αλλά πήρε την πρώτη νίκη απέναντι στη Μάλαγα, για την ημιτελική σειρά της ACB (84-81).

Οι «μπλαουγκράνα» στο πρώτο ημίχρονο ημιχρόνου έκαναν κάτι σε... περίπατο απέναντι στη Μάλαγα. Προηγήθηκαν με 26-15 στο τέλος της 1ης περίοδου και με 45-31 στο φινάλε του ημιχρόνου.

Μόνο που η Μάλαγα, με οδηγό τον ημιτελικό στο Κύπελλο Ισπανίας, αποφάσισε ότι το ματς δεν θα τελείωσε στο πρώτο ημίχρονο. Ξεκίνησε τη 2η περίοδο με σερί 6-0 και μπήκε στο παιχνίδι.

Ο Σίμα με 9 πόντους σε 5:36 στην 3η περίοδο και τη Μάλαγα να βρίσκει δημιουργία (6 ασίστ) μείωσε το σκορ, με την 3η περίοδο να ολοκληρώνεται με σκορ 66-58.

Το ντέρμπι συνεχίστηκε και στην 4η, με τον Σίμα να συνεχίζει στον ίδιο ρυθμό (8π. και συνολικά 19π.). Ένα τρίποντο του Κάρτερ έκανε το σκορ 82-79, 20 δεύτερα πριν το φινάλε. Ο Λαπροβίτολα έδωσε δύο πόντους από τη γραμμή των βολών (84-79, 10 δεύτερα), με τον Καλινόσκι να κερδίζει τρεις βολές σε προσπάθεια για τρίποντο, αλλά να ευστοχεί στις δύο (84-81, 5 δεύτερα για το φινάλε).

Όμως η μπάλα έμεινε στην κατοχή της Μάλαγα, στη διεκδίκηση του επιθετικού ριμπάουντ, με την τελευταία ευκαιρία του Σίμα να μην παίρνει σάρκα και οστά, αφού ο Μίροτιτς έκλεψε την μπάλα.

Πρώτος σκόρερ για τους Καταλανούς ήταν ο Μίροτιτς με 14 πόντους, ακολούθησε ο Σανλί με 13 και οι Αμπρίνες και Βέσελι, οι οποίοι μέτρησαν από 12 πόντους.



Τα δεκάλεπτα: 26-15, 45-31, 66-58, 84-81




Πηγή:www.gazzetta.gr




Ειδήσεις σήμερα:

Κλιματική αλλαγή: Οι 5 περιοχές στην Ελλάδα που κινδυνεύουν να «βυθιστούν» από πλημμύρες

Χριστίνα Σούζη: Ο Βασίλης Κωνσταντίνου περιγράφει καρέ καρέ πώς την απεγκλώβισε - «Έτρεχε αίμα σε όλο της το πρόσωπο»

Athens Pride 2023: Δείτε τις πρώτες τακουνοδρομίες στο κέντρο της Αθήνας

----------------

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πως ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
 
Εκλογές 2023: 
Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
 
Αποτελέσματα εκλογών 2023: 
Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr