Stoiximan Super League: Ο Διαμαντόπουλος διαιτητής στον «τελικό» Ιωνικού - Λαμίας

O Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος θα σφυρίξει το παιχνίδι του Σαββάτου από το οποίο θα προκύψει η ομάδα που θα ακολουθήσει τον Λεβαδειακό στη Super League 2

Με διαιτητή τον Αριστοτέλη Διαμαντόπουλο θα διεξαχθεί το καθοριστικό παιχνίδι για την παραμονή στη Stoiximan Super League ανάμεσα σε Ιωνικό και Λαμία

Ο αγώνας έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο (20:00) στη Νεάπολη. Με νίκη παραμένει στην κατηγορία ο Ιωνικός και η Λαμία θα ακολουθήσει τον Λεβαδειακό στην Super League 2 ενώ η ομάδα της Φθιώτιδας θέλει νίκη ή ισοπαλία για να ... ρίξει τον αντίπαλό της. 

Βοηθοί του θα είναι οι Δημητριάδης (Μακεδονίας) και Πετρόπουλος (Αρκαδίας), τέταρτος ο Κατοίκος (Αθηνών), ενώ στο VAR θα είναι ο διεθνής Παπαπέτρου (Αθηνών).

Οι διαιτητές των άλλων αγώνων (20:00): 

Αστέρας Τρίπολης - Ατρόμητος: Ζαμπάλας (Ηπείρου), βοηθοί: Μωϋσιάδης (Ηπείρου), Μαυρουδής (Ηρακλείου), 4ος: Ανδριανός (Αχαϊας), VAR: Πολυχρόνης (Πιερίας), AVAR: Τσακαλίδης (Χαλκιδικής)
Λεβαδειακός - ΠΑΣ Γιάννινα: Ματσούκας (Αιτ/νίας), βοηθοί: Στάικος (Λάρισας), Νίκζας (Λάρισας), 4ος: Τσιάρας (Καβάλας), VAR: Καραντώνης (Ημαθίας), AVAR: Σινιοράκης (Χανίων)
Παναιτωλικός - ΟΦΗ: Τσιμεντερίδης (Κοζάνης), βοηθοί: Κορώνας (Πειραιά), Φράγιος (Μακεδονίας), 4ος: Κατσικογιάννης (Ηπείρου), VAR: Κουμπαράκης (Κυκλάδων), AVAR: Τζιουβάρας (Κοζάνης)




Ειδήσεις σήμερα:

Εκλογές 2023 - Μητσοτάκης: Στο ντιμπέιτ ακούστηκε η αξιόπιστη πρόταση διακυβέρνησης της ΝΔ και ένας προοδευτικός αχταρμάς

Ανακυκλώνω-Αλλάζω Θερμοσίφωνα: Άνοιξε η πλατφόρμα - Ποιοι οι δικαιούχοι, δείτε παραδείγματα

Τουρκικές εκλογές: Μετά τις φήμες για ροζ βίντεο αποσύρεται ο Ιντζέ - Παίρνει πόντους ο Κιλιτσντάρογλου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr