Η Τσέλσι θέλει να αγοράσει ομάδα στην Πορτογαλία

Ο Τοντ Μπόελι είναι αποφασισμένος να αγοράσει μια δεύτερη έυρωπαϊκή ομάδα και δη στην αγορά της Πορτογαλίας με τον Ζόρζε Μέντες να αναλαμβάνει το πρότζεκτ

Η είσοδος του Τοντ Μπόελι στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο μπορεί να μην έχει στεφθεί μέχρι στιγμής με ιδιαίτερη επιτυχία (η Τσέλσι ψάχνεται αγωνιστικά παρά τα εκατομμύρια που έχει ξοδέψει), ωστόσο ο Αμερικανός επιχειρηματία όχι μόνο δεν απογοητεύεται αλλά ετοιμάζεται να θωρακίσει την επένδυση του ποικιλοτρόπως.

Μια από τις επόμενες κινήσεις του είναι κι η αγορά μιας δεύτερης ομάδα, η οποία θα εκπαιδεύει και θα τροφοδοτεί τους «μπλε» με ποδοσφαιριστές, αλλά παράλληλα θα αγωνίζονται εκεί όλοι όσοι δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής στους Λονδρέζους.

Κι η χώρα που θέλει να επενδύσει ο Μπόελι είναι η Ποορτογαλία, με την επιλογή να έχει από πίσω της τη σφραγίδα του πολυμήχανου Ζόρζε Μέντες.

Ο κορυφαίος ατζέντης στον κόσμο, έχει αναπτύξει στενή σχέση με τον Μπόελι και την Τσέλσι τους τελευταίους μήνες καθώς είναι ο εκπρόσωπος των Ζοάο Φέλιξ, Έντο Φερνάντεζ που αποκτήθηκαν από την αγγλική ομάδα τον Ιανουάριο.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Μέντες έχει ήδη σημειώσει τα ονόματα των Ρίο Άβε, Μορεϊρένσε, ενώ η Πορτιμονένσε που προσέγγισε τον μεγαλοατζέντη δεν ενδιαφέρει.

Ειδήσεις σήμερα: 

Χωρίς το ιππικό η παρέλαση της 25ης Μαρτίου - Για ποιον λόγο ματαιώθηκε η συμμετοχή του

Ασπασία Μπόγρη: Κινδύνευσε η ζωή της νεαρής κοπέλας που είχε δεχθεί δολοφονική επίθεση από τον πατέρα της

Μικρούτσικος μετά τις δηλώσεις για την Τρέμη: «Ήμουν αφελής, πίστευα ότι είχε τελειώσει η συνέντευξη»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr