Σανς - Κινγκς 120-109: Μπούκερ και Έιτον αποκαθήλωσαν τους «Βασιλιάδες»

Οι Φοίνιξ Σανς με τους Ντέβιν Μπούκερ και Ντιάντρε Έιτον να συνδυάζονται για 61 πόντους επικράτησαν των Σακραμέντο Κινγκς με 120-109

Όσο ο Κέβιν Ντουράντ απουσιάζει λόγω τραυματισμού, οι Φοίνιξ Σανς δεν έχουν να κάνουν τίποτα άλλο απ' το να κερδίζουν. Και αυτό έκαναν απέναντι στους Σακραμέντο Κινγκς (120-109) μειώνοντας την απόσταση από την ομάδα της Καλοφόρνια στις δύο ήττες.

Ο Ντέβιν Μπούκερ σημείωσε 32 πόντους (13/20 διπ., 6/7 βολές), ο Ντιάντρε Έιτον πρόσθεσε 29 πόντους, 11 ριμπάουντ και οι Σανς, μολονότι αγωνίζονται χωρίς τον Ντουράντ, αλλά και τους παίκτες που αποχώρισαν για την ανταλλαγή, άρχισαν να θυμίζουν κάτι από τις προηγούμενες καλές εκδόσεις τους.

Για τους Κινγκς οι δύο All Star της ομάδας, ο Ντε' Άαρον Φοξ μέτρησε 35 πόντους με 4/7 τρίποντα, ο Ντομάντας Σαμπόνις πρόσθεσε 24 πόντους, 15 ριμπάουντ και 7 ασίστ, αλλά δεν ήταν αρκετοί. Μολονότι οι Κινγκς ήταν κοντά στο σκορ μέχρι την έναρξη της 4ης περιόδου.

Τα δωδεκάλεπτα: 27-29, 62-58, 90-86, 120-109

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr