Australian Open: Ο γερόλυκος Άντι Μάρεϊ απέκλεισε μετά από 5 ώρες και 45 λεπτά τον Κοκκινάκη!

Ο Άντι Μάρεϊ βρέθηκε πίσω με 0-2 στο παιχνίδι με τον Θανάση Κοκκινάκη και τον απέκλεισε με 3-2 για να προκριθεί στον 3ο γύρο του Australian Open

Το ρολόι στη Μελβούρνη έγραφε 4.06' και ο Άντι Μάρεϊ έφευγε νικητής και εξαντλημένος από τη Margaret Court Arena στη Μελβούρνη. 

Ο Βρετανός τενίστας μετά από μάχη 5.45' απέκλεισε με 3-2 σετ τον Θανάση Κοκκινάκη και προκρίθηκε στον 3ο γύρο του Australian Open.


Ο Μάρεϊ που έχει φτάσει πλέον στα 35 και το 2019 είχε αποσυρθεί από την ενεργό δράση στη Μελβούρνη βρέθηκε πίσω με 2-0 σετ και κέρδισε με 4-6, 6-7 (4), 7-6 (5), 6-3, 7-5! 



Στο 5ο σετ  έκανε μπρέικ στο 11ο γκέιμ έφτασε στο 6-5 και με το σερβίς του έκλεισε το παιχνίδι. Ο Μάρεϊ έπαιξε απίθανες άμυνες και έδειξε ότι ο αποκλεισμός του Ματέο Μπερετίνι δεν ήταν τυχαίος! 



Ο Κοκκινάκης είχε 37 άσους (10 ο Μάρεϊ), ενώ οι winners ήταν 102-69 για τον Αυστραλό. Ο Μάρεϊ είχε 43 αβίαστα και ο αντίπαλός του 67. 



Ήταν ο δεύτερος μεγαλύτερος σε διάρκεια αγώνας σε ολόκληρη την ιστορία του Australian Open, κρατώντας ελάχιστα λεπτά λιγότερο από τον επικό τελικό του 2012, όπου ο  Τζόκοβιτς είχε κερδίσει τον Ναδάλ μετά από 5 ώρες και 53 λεπτά.


Ειδήσεις σήμερα:

Διάσημος Βρετανός ηθοποιός εξαφανίστηκε ενώ έκανε πεζοπορία σε βουνό της Καλιφόρνια

Δελφίνι δυο μέτρων ξεβράστηκε σε παραλία της Καβάλας

«Γκρίνιες» Τσαβούσογλου σε Μπλίνκεν για Ελλάδα - Τι συζήτησαν για τα F-16
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr