Ρήτρα στο συμβόλαιο του Ρονάλντο με την Αλ Νασρ τον στέλνει δανεικό στη Νιούκαστλ εάν προκριθεί στο Champions League

Η Αλ Νασρ και η Νιούκαστλ έχουν το ίδιο αφεντικό και σύμφωνα με την Marca υπάρχει ρήτρα δανεισμού του CR-7 για την περίοδο 2023-24

Εδώ και λίγες ώρες υπάρχει η φήμη για ρήτρα δανεισμού του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Νιουκάστλ αλλά πλέον το θέμα επιβεβαιώνει η Marca.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ υπέγραψε συμβόλαιο έως το 2025 με την Αλ Νασρ και θα εισπράξει 500.000.000 ευρώ! Μέσα στο συμβόλαιο όπως γράφουν οι Ισπανοί υπάρχει ρήτρα η οποία δίνει το δικαίωμα στον Ρονάλντο εάν η Νιουκάστλ παίξει στο Champions League την περίοδο 2023-24 να δοθεί δανεικός σε αυτή!



Η Αλ Νασρ και η Νιούκαστλ έχουν το ίδιο αφεντικό και έτσι είναι πολύ εύκολο να συμβεί κάτι τέτοιο. Ο Ρονάλντο είναι ο κορυφαίος σκόρερ και ο κορυφαίος σε συμμετοχές στην ιστορία του Champions League και από πέρσι, όταν η Γιουνάιτεντ έμεινε εκτός διοργάνωσης, έψαχνε ένα κλαμπ να παίζει στο CL για να μεταγραφεί.

Η Νιουκάστλ είναι στην 3η θέση της βαθμολογίας της Premier League και έχει πολλές πιθανότητες να είναι στην τετράδα που δίνει εισιτήρια για το Champions League.

Ειδήσεις σήμερα:

Ασφυκτικό θάνατο έδειξε η νεκροψία για το 11 μηνών βρέφος που βρέθηκε νεκρό στον Αλιάκμονα

Όλα έτοιμα στο γήπεδο της Σάντος - Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του Πελέ

Politico για Ερντογάν: Σχεδιάζει πολέμους για να γαντζωθεί στην εξουσία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr