Δοκιμάστηκε η σχέση τους αλλά Ικάρντι και Νάρα είναι και πάλι ζευγάρι! - Φήμες για εγκυμοσύνη της Γουάντα

Η Γουάντα Νάρα και ο Μάουρο Ικάρντι πέρασαν όμορφες στιγμές στις Μαλδίβες και τα στοιχεία δείχνουν ότι είναι και πάλι μαζί

Μαζί δεν κάνουν και χώρια δεν μπορούν ο Μάουρο Ικάρνρτι και η Γουάντα Νάρα.

Ο ποδοσφαιριστής της Γαλατά και το μοντέλο και μητέρα των δύο κοριτσιών του σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες είναι και πάλι μαζί. 



Η αλήθεια είναι ότι από το καλοκαίρι και έπειτα η σχέση τους δοκιμάστηκε πολύ και χώρισαν. Η Γουάντα Νάρα επέστρεψε στην Αργεντινή για να συμμετάσχει σε διαγωνισμό μουσικής, συμμετείχε σε video clip του L-Gante στην οποία ήταν γυμνή μαζί του στο κρεβάτι και της χρέωσαν σχέση με νεαρό ποδοσφαιριστή της Μπόκα. 

Ο Μάουρο Ικάρντι που παίζει δανεικός από την Παρί Σεν Ζερμέν στην Γαλατά ήρθε κοντά με την Τουρκάλα ηθοποιό Ντεβρίμ Οζκάν για να ξεχάσει την Γουάντα αλλά όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν. 

Οι δύο τους με αφορμή τη διακοπή των αγώνων για το Μουντιάλ ταξίδεψαν μαζί στις Μαλδίβες.  Εκεί έβγαλαν πολλές κοινές φωτογραφίες και έδειξαν ότι είναι ξανά μαζί. Αυτό πιστοποιεί και ένα μήνυμα που στάλθηκε από τον έναν στον άλλο στο WhatsApp.



«Σε ευχαριστώ για άλλο ένα όμορφο ταξίδι, το αγαπημένο μου μέρος είσαι εσύ. Σε ευχαριστώ που με έφερες στον παράδεισό μου, για την αγάπη σου και που πάντα με φροντίζεις. Ποτέ μην αμφιβάλλεις πόσο πολύ σε αγαπώ. Ελπίζω να επιστρέψω με το G», έγραψε η Αργεντινή επιχειρηματίας στο μήνυμα που έστειλε στον Ικάρντι και το οποίο έκλεισε επίσης με το emoji ενός μωρού προσώπου, που εκτόξευσε τις φήμες εγκυμοσύνης.

Εικάζεται ότι το γράμμα G θα ήταν το όνομα του παιδιού που θα μπορούσαν να αποκτήσουν από αυτή τη συμφιλίωση. Αυτό το γραπτό μήνυμα δημοσιοποιήθηκε από τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, το οποίο περιελάμβανε μια selfie με τη σύζυγό του, οι δυο τους αγκαλιασμένοι στις Μαλδίβες.

Πριν από αυτό ο Μάουρο είχε γράψε: «Σε  ευχαριστώ Γουάντα για ένα τόσο ωραίο μήνυμα. Τελικά δεν είμαι τόσο τρελός όσο με αντιμετώπισαν επειδή είπα μια από τις ευχές τους».



Οι δύο τους μαζί με τα παιδιά τους έχουν επιστρέψει στην Κωνσταντινούπολη και χθες πανηγύρισαν τη μεγάλη νίκη της Αργεντινής κόντρα στο Μεξικό. 

Ειδήσεις σήμερα:

Πέθανε η 21χρονη που παρέσυρε ο 26χρονος Αλβανός στη Θεσσαλονίκη

«Κάτω ο Σι» φώναξαν Κινέζοι διαμαρτυρόμενοι για το lockdown λόγω Covid

Νέα εμφάνιση του Κιμ Γιονγκ Ουν με την κόρη του μπροστά από διηπειρωτικό πύραυλο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr