O Γκουαρδιόλα απάντησε στον Ζλάταν: «Δεν μου αρέσει όταν κάνει χατ τρικ ο Χάαλαντ, γιατί ζηλεύω»

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα απάντησε σε όσα είπε  ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς σχετικά με εκείνον και τον Έρλινγκ Χάαλαντ λέγοντας ειρωνικά πως ζηλεύει όταν ο  Νορβηγός βάζει γκολ, γιατί του κλέβει την δόξα

Ο Καταλανός τεχνικός μίλησε την Παρασκευή (04/11) στην συνέντευξη Τύπου πριν τον εντός έδρας αγώνα με την Φούλαμ (05/11) και απάντησε σε ερώτηση που του τέθηκε σχετικά με τα όσα είπε για εκείνον ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς πριν λίγες μέρες.

Ο Σουηδός επιθετικός είχε πει μεταξύ άλλων πως ελπίζει ο εγωισμός του Πεπ Γκουαρδιόλα να μην σταθεί εμπόδιο στην πορεία του Έρλινγκ Χάαλαντ.



Ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι απάντησε με σαρκασμό λέγοντας πως δεν του αρέσει όταν κάνει χατ τρικ ο Νορβηγός επιθετικός και ζηλεύει, επειδή τραβάει πάνω του όλα τα φώτα της δημοσιότητας.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Πεπ

«Έχει απόλυτο δίκιο. Στην ομάδα μου το εγώ μου υπερκαλύπτει οποιονδήποτε άλλον. Δεν μου αρέσει όταν ο Έρλινγκ σκοράρει τρία γκολ και όλα τα ''φώτα'' πέφτουν επάνω του. Ζηλεύω! Ειλικρινα ζηλεύω! Έρλινγκ σταμάτα να σημειώνεις τέρματα, αλλιώς η Sun και η Daily Mail δεν θα μιλούν πια για μένα».

Πηγή: www.gazzetta.gr 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr