Paris Masters, Τζόκοβιτς - Τσιτσιπάς 2-1: Πάλεψε ο Στέφανος, στον τελικό ο Νόλε

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς επικράτησε με 2-1 σετ του Τσιτσιπά στον ημιτελικό του Paris Masters και θα παίξει την Κυριακή (16:00) για τον τίτλο με τον Ρούνε

Στο τάι μπρέικ του 3ου σετ έχασε ο Στέφανος Τσιτσιπάς το εισιτήριο για τον τελικό του Paris Masters. 

 

O Έλληνας τενίστας ήταν σπουδαίος στο 2ο και στο 3ο σετ αλλά ηττήθηκε με 6-2, 3-6, 7-6 (4) από τον Νόβακ Τζόκοβιτς στον ημιτελικό. 



Ο Σέρβος τενίστας θα παίξει την Κυριακή (16:00) με τον Χόλγκερ Ρούνε στον τελικό για τον 91ο τίτλο της καριέρας.  Ο Τσιτσιπάς είχε 28 winners και 38 αβίαστα και ο Τζόκοβιτς είχε 36-22. 

Ο Τζόκοβιτς θα διεκδικήσει τον 4ο συνεχόμενο τίτλο του στη χρονιά μετά το Wimbledon, το Astana Open και το Tel Aviv Open. 

Ο αγώνας 

Στο 1ο σετ ο Τζόκοβιτς με δύο love service game έφτασε στο 2-1 και εν συνεχεία στο 3-2. Με μπρέικ ο Νόλε έφτασε στο 4-2 και το υπερασπίστηκε με το σερβίς του για το 5-2.




Ο Νόλε με δεύτερο μπρέικ έκλεισε το σετ στο 6-2. Στο 1ο σετ ο Τσιτσιπάς είχε 11 αβίαστα λάθη και ο Τζόκοβιτς μόλις ένα! Οι winners είναι 9 για τον Σέρβο και 6 για τον Έλληνα.



Στο 2ο σετ ο Σέρβος έφτασε εύκολα στο 2-1 αλλά ο Έλληνας έφτασε στο 1ο του μπρέικ πόιντ στο 5ο γκέιμ. Πέτυχε το μπρέικ και προηγήθηκε με 3-2 ενώ εν συνεχεία το υπερασπίστηκε με το σερβίς του (4-2).



Ο Τσιτσιπάς άντεξε στην πίεση του Τζόκοβιτς στο 8ο γκέιμ (5-3) και έφτασε σε σετ πόιντ (μπρέικ πόιντ) στο 9ο. Το έκανε και έκλεισε το σετ στο 6-3. 



Στο 3ο σετ ο Νόλε είχε διπλό μπρέικ πόιντ στο 3ο γκέιμ αλλά ο Τσιτσιπάς το έσβησε και έφτασε στο 2-1. Με το σερβίς του έκανε το 3-2 και το 4-2.

Στο 9ο γκέιμ ο Σέρβος είχε πάλι διπλό μπρέικ πόιντ όμως ο Έλληνας το έσβησε ξανά και προηγήθηκε με 5-4. Ο Νόλε με love service game ισοφάρισε σε 6-6 και έστειλε το σετ στο τάι μπρέικ. Εκεί ο Νόλε έκλεισε με 7-6 (4). 



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr