Έρλινγκ Χάαλαντ: Τι τρώει και είναι «θηρίο» ο Νορβηγός

Δεν τρώει αλάτι, δεν πίνει αλκοόλ και καταναλώνει μόνο νερό -  Στο διατροφολόγιό του είναι ο ξιφίας, η τσιπούρα και το λαβράκι

Το καλοκαίρι άφησε τη Ντόρτμουντ για να πάρει μεταγραφή στη Μαντσεστερ Σίτι και σαρώνει ήδη σε Premier League και Champions League. 

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ που έχει ύψος 1,96 έχει πετύχει ήδη 14 γκολ στη σεζόν 2021-22 και όπως δείχνουν τα πράγματα θα είναι πρώτος σκόρερ σίγουρα στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου. 



Ο 22χρονος διατηρεί το σώμα του σε τέλεια κατάσταση και πρόσφατα μίλησε πάλι για αυτά που τρώει και τον ... κάνουν "θηρίο". Τι περιλαμβάνει το καθημερινό μενού του Έρλινγκ Χάαλαντ; 



Τρώει κοτόπουλο με ζυμαρικά αλλά δεν χρησιμοποιεί καθόλου αλάτι και λάδι. Στο διατροφολόγιό του είναι ο ξιφίας, η τσιπούρα, το λαβράκι. Όλα ψητά και συνοδεύονται με λαχανικά. 

Δεν καταναλώνει αλκοόλ, πίνει μόνο νερό και προτιμά πολλά φρούτα και κυρίως φρέσκα προϊόντα και εποχής. Στους τελευταίους 14 μήνες έχει αποκτήσει 12 κιλά μυϊκής μάζας. 

Επιπλέον ο Χάαλαντ δίνει μεγάλη σημασία και στον ύπνο του. Φοράει ειδικά γυαλιά όταν κοιμάται και τα οποία τον προστατεύουν και πριν τον ύπνο από το μπλε φως από τα gadget και τη  λάμψη από τις λάμπες και τα ψυγεία.

Ειδήσεις σήμερα:

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ έπιασαν… πάτο στη βασιλική ιστοσελίδα - Το πριν και το μετά

H Google ανοίγει Cloud Region στην Ελλάδα - H επένδυση που θα προσθέσει 2,2 δισ. στο ΑΕΠ

Σεισμός στο παλάτι της Δανίας: Η βασίλισσα Μαργαρίτα αφαίρεσε τίτλους από 4 εγγόνια της!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr