Ολυμπιακός: Η Φενέρ θεωρεί ότι μπορεί να κλείσει τον Φορτούνη με 3 εκατ. ευρώ

Ο Ολυμπιακός έχει μπει στη διαδικασία εύρεσης της κατάλληλης φόρμουλας για την αποχώρηση του παίκτη

Τα τελευταία 2-3 χρόνια ομάδες όπως οι Γαλατά, Μπεσίκτας και Φενέρ έχουν ασχοληθεί με την περίπτωση του Κώστα Φορτούνη. Μετά το πέρας της αγωνιστικής περιόδου 2021-2022 βέβαια τα πράγματα δείχνουν και είναι διαφορετικά. Μέχρι και πριν από έναν περίπου χρόνο ο Ολυμπιακός δεν είχε την ίδια στάση με τώρα για τον έμπειρο διεθνή μεσοεπιθετικό.

Σε αυτή τη φάση που βρισκόμαστε ο Ολυμπιακός έχει μπει στη διαδικασία εύρεσης της κατάλληλης φόρμουλας για την αποχώρηση του παίκτη. Σύμφωνα με τις τουρκικές πηγές η Φενέρμπαχτσε ρώτησε για την κατάσταση του παίκτη και ο Ολυμπιακός απάντησε πως ο Φορτούνης πωλείται. Στη Φενέρ η διοίκησή της θεωρεί πως με ποσό της τάξης των 3 εκατ. ευρώ μπορεί να γίνει πράξη αυτή η μεταγραφή και φαίνεται να υπάρχει αισιοδοξία από τη μεριά της.

Αξίζει να επισημανθεί πως τον Μάιο του 2021 ο Ολυμπιακός ζητούσε 7-8 εκατ. ευρώ για τον Φορτούνη και οι Τούρκοι έφταναν μέχρι τα 4-5 εκατ. ευρώ. Η Φενέρ πάντως είναι ένα δυνατό brand name στην Τουρκία και ένας σύλλογος που μπορεί να αναδειχθεί ένας παίκτης. Το θέμα βέβαια είναι εάν και πώς μπορεί να γίνει αυτή η μεταγραφή και κατά πόσον ο Ολυμπιακός θα ήταν θετικός με ποσό 3 εκατ. ευρώ για τον παίκτη, με τον οποίο η Φενέρ ασχολείται μεταγραφικά χρόνια τώρα (τουλάχιστον από το 2019).

Οι Τούρκοι, πάντως, μεταδίδουν ότι η ROGON (η εταιρεία που εκπροσωπεί Φορτούνη και Πέλκα με μάνατζερ τον Πολ Κουτσολιάκο) έχει προτείνει τον παίκτη στη Φενέρ. Επίσης πως ο πασίγνωστος Πορτογάλος προπονητής της, Ζόρζε Ζεσούς έχει ανάψει το πράσινο φως για τη μεταγραφή.

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr