Ανακοινώνεται στην Παρί Σεν Ζερμέν ο Ζιντάν

Μόνο οι επίσημες ανακοινώσεις απομένουν για να επιστρέψει στους πάγκους ο πρώην προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, που θα αντικαταστήσει τον Μαουρίσιο Ποτσετίνο

Με την περασμένη σεζόν της Παρί Σεν Ζερμέν να χαρακτηρίζεται κι αυτή ως αποτυχημένη μετά την απώλεια κατάκτησης του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και το γενικότερο κλίμα το οποίο εν τέλει δεν κατάφερε να γυρίσει ποτέ υπέρ του, ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο είναι απίθανο να είναι αυτός που θα οδηγήσει τους Παριζιάνους στη νέα τους προσπάθεια για κατάκτηση της κορυφής της Ευρώπης.

Εκείνος που μοιάζει ως ο επικρατέστερος για να το κάνει είναι ο ίσως κορυφαίος ελεύθερος προπονητής εκεί έξω, ο Ζινεντίν Ζιντάν, που είχε κάνει ένα μικρό διάλειμμα μετά την αποχώρησή του από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Τις προηγούμενες ημέρες υπήρχαν έντονες φήμες πως ο «Ζιζού» ταξίδεψε στο Κατάρ για να συναντήσει ανθρώπους του συλλόγου, και στα τέλη της εβδομάδας αυτές φούντωσαν ακόμη περισσότερο, με αρκετούς Γάλλους δημοσιογράφους που ασχολούνται με το ρεπορτάζ της Παρί να ισχυρίζονται πως ο Ζιντάν έκανε εκ νέου το σχετικό ταξίδι για να συμφωνήσει τους όρους του συμβολαίου του.

Χωρίς να έχουν γίνει γνωστές οι ακριβείς λεπτομέρειες, εικάζεται πως η προσφορά των Καταριανών είναι κάτι παραπάνω από δελεαστική, ενώ υπάρχουν και κάποιοι ψίθυροι πως για να γίνει το... συνοικέσιο μεσολάβησαν ο Γάλλος Πρόεδρος, Εμανουέλ Μακρόν, αλλά και ο πρώην πρόεδρος της χώρας, Νικολά Σαρκοζί.

Αν και τα διαδικαστικά θέλουν τον χρόνο τους, αν ο Ζιντάν πει το «ναι» την Παρασκευή, δεν αποκλείεται η επίσημη ανακοίνωση να γίνει ακόμη και μέσα στο σαββατοκύριακο, με τους δικοιούντες την Παρί Σεν Ζερμέν να έχουν εκδηλώσει και στον ίδιο τον πρώην τεχνικό της Ρεάλ Μαδρίτης τον διακαή πόθο τους να είναι αυτός που θα τους οδηγήσει σε μεγάλες επιτυχίες και γενικά να... καίγονται να τελειώσουν το ζήτημα με θετική έκβαση το συντομότερο δυνατόν.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr