Τσιτσιπάς: Επιστρέφει στη δράση στο Roland Garros

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επιστρέφει το απόγευμα της Πέμπτης στη δράση στο Roland Garros αντιμετωπίζοντας στον 2ο γύρο τον Ζντένεκ Κόλαρ

Μετά από τον αποκλεισμό της Μαρίας Σάκκαρη στον 2ο γύρο του Roland Garros ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι ο μοναδικός εκπρόσωπος της Ελλάδας στο τουρνουά.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας που ξεκίνησε με επική ανατροπή κόντρα στον Λορέντζο Μουζέτι τις υποχρεώσεις του στο Παρίσι επιστρέφει την Πέμπη στη δράση.

Αντίπαλος του θα είναι ο Τσέχος Ζντένεκ Κόλαρ και το παιχνίδι του είναι 4ο και τελευταίο στο πρόγραμμα του Suzanne Lenglen, το οποίο ανοίγει στις 12:00 με τον αγώνα της Μπαντόσα με την Γιουβάν. Ακολουθεί το παιχνίδι του Κατσίν με τον Γκαστόν και αυτό της Σβιόντεκ με την Ρισκ.



Το παιχνίδι του Έλληνα θα αρχίσει μετά από τις 18:00 και ίσως και μετά από τις 19:00. Ο Στέφανος είναι στο Νο4 κόσμου και ο 24χρονος Κόλαρ στο Νο134. Δεν έχουν συναντηθεί ποτέ στο Tour.

Αύριο επιστρέφουν στη δράση και οι Ντανίλ Μεντβέντεφ, Αντρέι Ρούμπλεφ, Γιάνικ Σίνερ, Σιμόνα Χάλεπ, Καρολίνα Πλίσκοβα και Αρίνα Σαμπαλένκα.

Δείτε ΕΔΩ το πρόγραμμα της Πέμπτης. 


Ειδήσεις σήμερα:

Ευλογιά των πιθήκων: Πόσο μολυσματική είναι, ποιοι θα εμβολιάζονται

Μακελειό σε σχολείο στο Τέξας: Μυστήριο με τα κίνητρα του έφηβου που σκότωσε 19 παιδιά και 2 ενήλικους

Αγωνία για την εξαφάνιση του 6χρονου στην Κηφισιά - «Άγνωστος με κουκούλα τον άρπαξε από το σπίτι του»




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr