Φουρέιρα: Τραγούδησε μαζί με τον Κολ στην φιέστα του Απόλλωνα Λεμεσού
24.05.202216:04
Η Ελένη Φουρέιρα τραγούδησε στην φιέστα του Απόλλωνα Λεμεσού για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Κύπρο αλλά τις εντυπώσεις κέρδισε και ο Αργεντίνος ποδοσφαιριστής Ισραέλ Κολ τραγουδώντας το «Καραμέλα»
Ο Απόλλων Λεμεσού μετά από 16 χρόνια κατέκτησε το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου στην Κύπρο και στη φιέστα του ήταν καλεσμένη η Ελένη Φουρέιρα.
Η Ελληνίδα τραγουδίστρια ξεσήκωσε τους φιλάθλους με τα τραγούδια της και το σόου επί σκηνής αλλά είχε και άξιο συμπαραστάτη έναν από τους ποδοσφαιριστές των πρωταθλητών.
Ο λόγος για τον Αργεντίνο Ισραέλ Κολ ο οποίος ξέρει καλά την Ελλάδα και την Φουρέιρα.
Ο Κολ παίζει στην ομάδα της Λεμεσού αλλά νωρίτερα είχε αγωνιστεί στον Απόλλων Σμύρνης αλλά και στην Παναχαϊκή και ξέρει πολύ καλά πως διασκεδάζουν οι Έλληνες.
Ο Κολ λατρεύει το καραόκε, ακούει φανατικά Φουρέιρα και αφού βρήκε την ευκαιρία τραγούδησε το "Καραμέλα" μαζί με την Ελένη.