Ραϊόλα: Στην κηδεία του οι Χάαλαντ, Ζλάταν και Φάμπρεγας

Αστέρια του ποδοσφαίρου όπως ο Ζλάταν, ο Χάαλαντ, ο Φάμπρεγας, Νέντβεντ και ο Ντοναρούμα είπαν το τελευταίο αντίο στον Μίνο Ραϊόλα

Το τελευταίο αντίο στον ποδοσφαιρικό τους πατέρα, Μίνο Ραϊόλα, είπαν την Πέμπτη στο Μόντε Κάρλο μερικά από τα μεγαλύτερα αστέρια του παγκόσμιου ποδοσφαίρου.

Ο διάσημος Ιταλός ατζέντης του ποδοσφαίρου έφυγε από την ζωή το περασμένο Σάββατο σε ηλικία 54 ετών και άφησε πίσω του μια τεράστια κληρονομιά και πολλές ιστορίες για μεταγραφές των αστέρων του αθλήματος.

O 54χρονος είχε μπει σε νοσοκομείο στις αρχές του χρόνου λόγω προβλήματος στους πνεύμονες. Πήρε εξιτήριο και επέστρεψε σε νοσοκομείο στο Μιλάνο όπου μετά από μακρά νοσηλεία άφησε την τελευταία του πνοή. 

Ο Μίνο Ραϊόλα ήταν ένας μύθος στο χώρο των μάνατζερ και ήταν το αντίπαλος δέος  του Ζόρζε Μέντες. Οι δυο τους έλεγχαν την ποδοσφαιρική αγορά του πλανήτη. 



Στην κηδεία του στο Μόντε Κάρλο έδωσαν το «παρών» ποδοσφαιρικοί αστέρες όπως οι Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, Έρλινγκ Χάαλαντ,  Μάρκο Βεράτι, Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα, Σεσκ Φάμπρεγας και Πάβελ Νέντβεντ. 

Μάλιστα τις τελευταίες ημέρες έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία στην Ιταλία ότι ο Ζλάταν θα αναλάβει το γραφείο του Ραϊόλα.


Ο Μίνο που ξεκίνησε από μια πιτσαρία στο Χάαρλεμ της Ολλανδίας και έφτασε να γίνει μύθος στο χώρο του ποδοσφαίρου είχε πραγματοποιήσει στην καριέρα του τεράστιες μεταγραφές και είχε στο πελατολόγιο του.



Από τα χέρια του πέρασαν ποδοσφαιριστές όπως ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς, ο Ντένις Μπέργκαμπ, ο Πάβελ Νέντβεντ, ο Μάριο Μπαλοτέλι,  ο Ρομέλου Λουκάκου, ο Μάρκο Βεράτι, ο Πολ Πομπγκά  , ο Ερλινγκ Χάαλαντ αλλά και οι Ντε Λιχτ, Ντοναρούμα,Ντε Φράι, Χράφενμπερχ, Ντάμφρις, Μάλεν, Κλάιφερτ. 







Ειδήσεις σήμερα:

Σε κίνδυνο φτώχειας οι μονογονεϊκές οικογένειες στην Ελλάδα

Συνέδριο νέας εποχής ετοιμάζει το ΠΑΣΟΚ/Κίνημα Αλλαγής

«Ρωγμές» στην Ορθοδοξία από τον «φιλοπόλεμο» Κύριλλο και τα σχέδια για την «Τρίτη Ρώμη»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr