Premier League, Μπράιτον - Τότεναμ 0-2: Έγραψε ιστορία ο... karate kid - Κέιν και οδηγεί τα «Σπιρούνια» στην Ευρώπη - Δείτε τα γκολ

O Κέιν έφτασε τα 95 γκολ εκτός έδρας στην Premier League και το πανηγύρισε με στυλ... karate Kid και η Τότεναμ πλησιάσε τις ευρωπαϊκές θέσεις

H Τότεναμ μετά την ήττα της κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Ολντ Τράφορντ» επέστρεψε στα τρίποντα, καθώς επικράτησε της Μπράιτον στο «Άμεξ Στάντιουμ» με 2-0, έπιασε στη βαθμολογίας την 6η Τότεναμ και μείωσε τη διαφορά της από την τέταρτη Άρσεναλ στους τρεις βαθμούς, με τους «Σπερς» να έχουν ματς περισσότερο. Έγραψε ιστορία ο σκόρερ Κέιν με το 95ο εκτός έδρας τέρμα του σε αγώνα Premier League.

Τα «Σπιρούνια» έγιναν απειλητικοί για πρώτη φορά στο 5΄ με τον Χάρι Κέιν να κλέβει τη μπάλα μετά το ολέθριο λάθος του Σάντσεθ, όμως αστόχησε προ κενής εστίας.Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 37' με τον Κριστιάν Ρομέρο να κοντράρει το σουτ του Κουλουσέβσκι και τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα των «Γλάρων». Το ματς το τελείωσε ο Χάρι Κέιν στο 57', όταν βγήκε τετ α τετ μετά από πάσα του Μπεντακούρ και νίκησε τον κίπερ της Μπράιτον για το τελικό 2-0. Ο αρχηγός της εθνικής Αγγλίας φτασε τα 95 γκολ εκτός έδρας στην Premier League και πέρασε στην πρώτη θέση της σχετικής λίστας.



Ο διεθνής φορ πανηγύρισε έξαλλα το τέρμα που σημείωσε και με κίνηση αλά... καράτε-κιντ, κλώτσησε στον αέρα ένα μπουκάλι που εκσφενδονίστηκε από την εξέδρα.





Πηγή: www.gazzetta.gr


Ειδήσεις σήμερα:

«Ο βίαιος θάνατος με ασφυξία στα παιδιά μπορεί να μην αφήσει καθόλου σημάδια» αναφέρει σε ανάρτηση ο Λέων

Καναδάς: Άρση του υποχρεωτικού τεστ για τους πλήρως εμβολιασμένους ταξιδιώτες που φθάνουν στη χώρα από την 1η Απριλίου

Survivor: Ο… τροχός γύρισε και η Κάτια Ταραμπάνκο αποχαιρέτησε τον Άγιο Δομίνικο - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr