Το παράπονο του Βαλβέρδε: «Κατέκτησα δυο σερί πρωταθλήματα με την Μπαρτσελόνα αλλά για πολλούς δεν ήταν αρκετό»

Ο πρώην προπονητής της Μπαρτσελόνα Ερνέστο Βαλβέρδε μίλησε για την θητεία του στην ομάδα της Βαρκελώνης και εξέφρασε το παράπονο του

Με τον Ερνέστο Βαλβέρδε στον πάγκο της η Μπαρτσελόνα κατέκτησε τα τελευταία πρωταθλήματα της ιστορίας της το 2018 και το 2019 αλλά έφυγε σαν αποτυχημένος... 

Ο Ισπανός προπνητής που κάθισε στο παρελθόν και στον πάγκο του Ολυμπιακού "πλήρωσε" τα άσχημα αποτελέσματα στην Ευρώπη και τους αποκλεισμούς από την Ρόμα και τη Λίβερπουλ. Ο έμπερος τεχνικός μίλησε μετά από καιρό για την θητεία του στη Μπαρτσελόνα σε μια εποχή που η πρώην ομάδα του είναι 5η στη La Liga και είναι εκτός Champions League. 

Σε συνέντευξη  του στο ισπανικό «libero» είπε με παράπονο:  «Όσο ήμουν εγώ στην ομάδα είχαμε κατακτήσει δύο συνεχόμενα πρωταθλήματα. Αλλά για πολλούς αυτό δεν ήταν αρκετό. Ήθελαν περισσότερα. Επίσης, τελευταία φορά με εμένα στον πάγκο της η Μπαρτσελόνα όχι απλά είχε περάσει από τους ομίλους στην επόμενη φάση του Champions League, αλλά, ήταν πρώτη με διαφορά και έχοντας να δώσει ακόμη ένα ματς».

Ο Βαλβέρδε κατέκτησε δυο πρωταθλήματα με την Μπαρτσελόνα αλλά δεν είχε επιτυχίες ανάλογες με το όνομα της ομάδας στην Ευρώπη. 

Ειδήσεις σήμερα:

Φρίκη στη Γαλλία - Βρήκαν νεκρό 10χρονο μέσα σε βαλίτσα, βασική ύποπτη η μητέρα του

Εισαγγελική παρέμβαση για 41χρονη που κυοφορούσε νεκρό έμβρυο για δέκα μέρες

Κρήτη, Κυκλάδες και Δωδεκάνησα «στοχοποιούν» οι καταιγίδες από το πρωί του Σαββάτου, λέει ο Λαγουβάρδος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr