Australian Open, Ίμερ - Τσιτσιπάς 0-3: Με το δεξί στη Μελβούρνη ο Στέφανος - Δείτε βίντεο

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ξεκίνησε με το δεξί στο Australian Open, απέκλεισε με 3-0 σετ τον Μίκαελ Ίμερ, και θα παίξει με τον Σεμπάστιαν Μπάεζ για είσοδο στον 3ο γύρο

Σπουδαία πρεμιέρα για τον Στέφανο Τσιτσιπά στο Australian Open

O κορυφαίος Έλληνας τενίστας επικράτησε με 6-2,6-4, 6-3 σε 2.10' του Σουηδού Μίκαελ Ίμερ στη Rod Laver Arena και συνεχίζει στον 2ο γύρο του Australian Open. 
Επόμενος αντίπαλος του θα είναι ο Αργεντινός Σεμπάστιαν Μπάεζ. 

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι στο Νο3 του ταμπλό στο Grand Slam και θυμίζουμε ότι το 2019 και το 2021 είχε φτάσει στα ημιτελικά. 

Ο αγώνας 

Στο 1ο σετ, ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα "σπάσει" δυο φορές το σερβίς του Σουηδού. Πρώτα για το 1-2 και εν συνεχεία για το 1-4. Το σετ θα κλείσει στο 6-2 σε 34'.



Ο Ίμερ θα αιφνιδιάσει τον Έλληνα στο 2ο σετ και θα προηγηθεί 2-0 με μπρέικ.
Ο Στέφανος θα πάρει πίσω μετά από 4 προσπάθειες το μπρέικ για να μειώσει σε 2-1 αλλά ο Σουηδός θα πετύχει νέο μπρέικ για το 3-3 και θα φτάσει στο 4-3 με το σερβίς του.



Τα μπρέικ συνεχίζονται με τον Τσιτσιπά να παίρνει πίσω και το δεύτερο, να φτάνει στο 4-5 και να κερδίζει και το 2ο σετ με 6-4.



Ξεκίνημα με μπρέικ για τον Στέφανο Τσιτσιπά στο 3ο σετ (1-2) και με το σερβίς του θα φτάσει στο 3-1. Στο 6ο γκέιμ ο Έλληνας θα σβήσει 5  μπρέικ πόιντ για να υπεραπιστεί το δικό του μπρέικ (2-4). 

Με την ψυχολογία στα ύψη ο Στέφανος θα προηγηθεί με 5-3 και θα κλείσει με μπρέικ (6-3). 






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr