Η Καλλιθέα λύγισε τον Παναθηναϊκό Β' με ωραίο γκολ του Μανθάτη

Με γκολ του πρώην ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, Γιώργου Μανθάτη στο ξεκίνημα του ματς, η Καλλιθέα νίκησε 1-0 τον Παναθηναϊκό Β' και σκαρφάλωσε στα υψηλά κλιμάκια της βαθμολογίας.

Μία πολύ σημαντική νίκη που την φέρνει στις πρώτες θέσεις της Super League 2  πήρε η Καλλιθέα κόντρα στον Παναθηναϊκό Β' επικρατώντας 1-0 εντός έδρας. Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν ιδανικά την αναμέτρηση και με γκολ του Γιώργου Μανθάτη από τα αποδυτήρια άνοιξαν το σκορ.



Μόλις στο 2' ο Μουνιέ έκανε την σέντρα από δεξιά και ο πρώην "ερυθρόλευκος"  Μανθάτης στο ντεμπούτο του με την κυανόλευκη φανέλα, έκανε μια υπέροχη γυριστή κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στο πλεκτό. Στο 33᾽ο Μουνιέ είχε δοκάρι ενώ το Τριφύλλι... απάντησε με προσπάθεια του Σιδερά που απέκρουσε ο Βοσνιάδης και η μπάλα βρήκε στο δοκάρι.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο αγώνας είχε εξαιρετικό ρυθμό αλλά όχι φάσεις, με τον Βοσνιάδη να λέει ᾽όχι᾽᾽στην ευκαιρία του Τσιριγώτη στο φινάλε και να κρατά ένα υπερπολύτιμο τρίποντο για την ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου.
Καλλιθέα: Βοσνιάδης, Ρώσση, Ευαγγέλου, Κύργιας, Ρέντζας, Ντιμίτριους (68’ Νάτσης), Μπουλούλης, Σαντάνα (72’ Τσιντώνης), Μουνιέ (68′ Χασανμπέγκοβιτς), Κυνηγόπουλος, Μανθάτης (42’ Κωστίκας).
Παναθηναϊκός Β: Χριστογεώργος, Βαγιαννίδης, Ρόμπι (70’ Αντωνίου), Σιδεράς, Μαρτίνης, Ηλιάδης (84’ Μπιλάλ), Καρβούνης (46’ Φρόκου), Αθανασακόπουλος, Μαραθωνίτης (70’ Τουρκοχωρίτης), Τσιριγώτης, Σαρδέλης (80’ Κούτσιας). 

Πηγή: www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr