Μακριά από τον καλό του εαυτό ο Μέσι

Καμία σχέση με τον Λιονέλ Μέσι των προηγούμενων ετών δεν έχει ο Αργεντινός άσος, οι επιδόσεις του οποίου είναι σε χαμηλά στάνταρ στο πρώτο μισό της φετινής σεζόν με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν

Ο Μέσι αγνοείται…

Ο Λιονέλ Μέσι, μετά από 14 χρόνια στην πρώτη ομάδα της Μπαρτσελόνα, δεν θυμίζει σε καμία περίπτωση τον σταρ που απολαμβάναμε στα ευρωπαϊκά γήπεδα και δεν είναι το ίδιο αποδοτικός σε σχέση με τη θητεία του στη Βαρκελώνη.

Το παρακάτω γράφημα του Bleacher Report καταγράφει τα γκολ του Αργεντινού άσου της Παρί Σεν Ζερμέν (πλέον) από την αρχή της κάθε σεζόν μέχρι τα Χριστούγεννα.

Η φετινή περίοδος είναι μακράν η χειρότερη από τότε που άρχισε να παίζει στην Μπαρτσελόνα ως βασικός, αφού μέχρι σήμερα έχει πετύχει μόλις 6 γκολ.

Η καλύτερη, στον αντίποδα, είναι η αγωνιστική περίοδος 2012/13 που είχε φτάσει μέχρι τις διακοπές των Χριστουγέννων τα 35 γκολ!

ΠΗΓΗ: https://www.sport-fm.gr

Ειδήσεις σήμερα

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Η «μισή» ομολογία για τα «ροζ» βίντεο - Παραμένει υπό κράτηση, έρχονται νέες καταγγελίες

Φρίκη από την καταγγελία της νηπιαγωγού για το ορφανοτροφείο-κολαστήριο: Περιπτύξεις ανηλίκων στις τουαλέτες

Ιδιοκτήτης αυτοκινήτου Tesla το ανατίναξε με 30 κιλά δυναμίτη - Είχε βάλει μέσα ένα ομοίωμα του Έλον Μασκ!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr