Παναθηναϊκός: Επέστρεψε ο Διούδης στην αποστολή για Τρίπολη

Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την αναμέτρηση με τον Αστέρα στην Τρίπολη ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής - Επέστρεψε στην αποστολή ο Διούδης, εκτός ξανά ο Μακέντα

Με μοναδικό στόχο την πρώτη του νίκη μακριά από την Λεωφόρο στο πρωτάθλημα, ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον σαββατιάτικο αγώνα με τον Αστέρα στην Τρίπολη. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει και πάλι στην διάθεση του, τον Σωκράτη Διούδη, ενώ όπως αναμενόταν πανέτοιμος είναι ο Τάσος Χατζηγιοβάνης. Ξανά εκτός έμεινε ο Φεντερίκο Μακέντα και ο Μπαρτ Σένκεφελντ.

Η προπόνηση ξεκίνησε με προθέρμανση, συνεχίστηκε με rondo, ακολούθως δούλεψαν σε δύο γκρουπ με αμυντικογενείς και επιθετικογενείς και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι και εξάσκηση στις στατικές φάσεις.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε τους 22 ποδοσφαιριστές της αποστολής του αγώνα. Στη λίστα βρίσκονται οι: Διούδης, Ξενόπουλος, Μπρινιόλι, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Ρούμπεν, Μπουζούκης, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Ενγκμπακοτό, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Μαουρίσιο, Βιτάλ.

Όσον αφορά την ενδεκάδα προβάδισμα έχουν οι: Μπρινιόλι, Χουάνκαρ, Σάντσες, Βέλεθ, Πούγγουρας, Ρούμπεν, Αλεξανδρόπουλος, Βιτάλ, Χατζηγιοβάνης, Παλάσιος, Καρλίτος. Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί ο Σάρλια.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr