Άρης: Χωρίς τον Μήτρογλου στην Αυστρία

Ο Κώστας Μήτρογλου αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας και δεν συμπεριλήφθηκε την αποστολή του Άρη η οποία θα αναχωρήσει για την Αυστρία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας

Νέο πρόβλημα παρουσιάστηκε στον Άρη και μάλιστα είναι σοβαρό καθώς ο Κώστας Μήτρογλου δεν θα βρεθεί στη διάθεση του Άκη Μάντζιου στους φιλικούς αγώνες που θα δώσει η ομάδα στην Αυστρία.

Ο έμπειρος επιθετικός ταλαιπωρήθηκε από πρόβλημα υγείας και στις τελευταίες ημέρες της προετοιμασίας στα 3-5 Πηγάδια και μάλιστα ανέβασε υψηλό πυρετό. Υποβλήθηκε σε εξετάσεις όπου διαπιστώθηκε ότι αντιμετωπίζει υπέστη πυελονεφρίτιδα και θα χρειαστεί να μείνει εκτός προπονήσεων για διάστημα 7-10 ημερών.

Γι’ αυτόν τον λόγο δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή η οποία αύριο (29/6) θα αναχωρήσει για την Αυστρία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Αυτή διεξάγεται με προβλήματα και απουσίες καθώς ο Τζέιμς Τζέγκο θα ακολουθήσει μεν την αποστολή αλλά δεν είναι ξεκάθαρο αν θα είναι σε θέση να πάρει χρόνο συμμετοχής στις αναμετρήσεις με Ερυθρό Αστέρα (1/7), Γαλατάσαραϊ (3/7) και Λοκομοτίβ Μόσχας (7/7).

Ο Λούκας Σάσα επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη και προπονήθηκε με την ομάδα αλλά ο Βραζιλιάνος έχασε όλο το προηγούμενο μέρος της προετοιμασίας, οπότε επίσης υπάρχει αμφιβολία για την κατάστασή του. Σε ότι αφορά τον Λίντσεϊ Ροζ, απλά απομένει η επικύρωση της μεταγραφής του στη Λέγκια Βαρσοβίας.

Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr