Champions League, Μάντσεστερ Σίτι-Παρί 2-0: Ο Μαχρέζ την έστειλε στον τελικό

Η Μάντσεστερ Σίτι επιβεβαίωσε τα προγνωστικά και έχοντας επικρατήσει με 2-1 στο πρώτο ματς, νίκησε για δεύτερη φορά την Παρί και εξασφάλισε την πρόκριση της στον τελικό του Champions League - Η ομάδα του Γκουαρδιόλα έκανε εξαιρετική εμφάνιση έχοντας απόλυτο πρωταγωνιστή τον Ριάντ Μαχρέζ που πέτυχε και τα δύο γκολ της αναμέτρησης (11', 63') - Είχε δοκάρι στο 17' η Παρί ενώ στο 68' αποβλήθηκε ο Ντι Μαρία

Μάντσεστερ Σίτι και Παρί Σεν Ζερμέν διασταυρώνουν απόψε τα ξίφη τους στο «Έτιχαντ», σε μια μάχη που από αυτή θα προκύψει και το φαβορί για την κατάκτηση του Champions League.

Στην πρώτη αναμέτρηση, οι Παριζιάνοι είχαν ένα καλό πρώτο μέρος στο «Parc des Princes», όπου είδαν τον Μαρκίνιος να βγαίνει μπροστά και με κεφαλιά να δίνει προβάδισμα στην ομάδα του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο. Ωστόσο, όλα πήγαν... στραβά στο δεύτερο ημίχρονο, ο Κιλιάν Εμπαπέ ήταν εξαφανισμένος, παίζοντας με πρόβλημα στο γόνατο, ενώ είναι εξαιρετικά αμφίβολος και για σήμερα. Κάπως έτσι, η Σίτι με ένα εξαιρετικό δεύτερο ημίχρονο κυριαρχίας, έφερε το σκορ στα ίσα με ένα τυχερό γκολ του Ντε Μπρόινε και ο Μαχρέζ διαμόρφωσε με ωραία εκτέλεση φάουλ το τελικό 2-1.



Όσον αναφορά την αποψινή μονομαχία, οι «πολίτες» θα έχουν όλα τα «όπλα» στην «φαρέτρα» τους, με μοναδικό απόντα τον Έρικ Γκαρθία, ο οποίος αντιμερωπίζει μια ίωση. Από την άλλη, ο Αργεντινός τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεση του τον Γκεγέ, καθώς αντίκρισε κόκκινη κάρτα το πρώτο παιχνίδι, ενώ αμφίβολος είναι και ο Κιλιάν Εμπαπέ, ο οποίος τραυματίστηκε το Σάββατο (3/5) στο ματς με τη Λανς.

Οι πιθανές ενδεκάδες:

Μάντσεστερ Σίτι: Έντερσον, Γουόκερ, Στόουνς, Ντίας, Κανσέλο, Ρόδρι, Γκιντογκάν, Σίλβα, Ντε Μπρόινε, Μαχρέζ, Φόντεν.

Παρί Σεν Ζερμέν: Νάβας, Φλορέντσι, Μαρκίνιος, Κιμπεμπέ, Μπάκερ, Παρέδες, Ερέρα, Βεράτι Ντι Μαρία, Νεϊμάρ, Ικάρντι.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr