Champions League, Μπάγερν-Παρί 2-3: Ο Εμπαπέ χόρευε στο χιόνι - Δείτε τα γκολ

Μία ακόμη μαγική βραδιά του Champions League ήταν η σημερινή - Στο χιονισμένο Μόναχο η Παρί προηγήθηκε 0-2, η Μπάγερν ισοφάρισε 2-2, αλλά ο Κιλιάν Εμπαπέ σφράγισε τον θρίαμβο των Παριζιάνων στον πρώτο προημιτελικό - Στην ουδέτερη Σεβίλλη η Τσέλσι έβαλε τις βάσεις πρόκρισης επικρατώντας με 2-0 της Πόρτο

Το πρώτο… πιάτο των προημιτελικών του Champions League ολοκληρώνεται απόψε με δύο δυνατές αναμετρήσεις!

«Τιτανομαχία» στο Μόναχο

Ήταν 23 Αυγούστου του περασμένου καλοκαιριού όταν η Μπάγερν έφευγε με το τρόπαιο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης στα χέρια της χάρη στο γκολ του Κίνγκσλεϊ Κομάν, κάνοντας το 6/6 στη σεζόν 2019/2020. Φέτος οι δύο μονομάχοι θα διασταυρώσουν ξανά τα ξίφη τους στην Alianz Arena, σε ένα παιχνίδι στο οποίο θα λάμψει διά της απουσίας του ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.

Τα προβλήματα βέβαια για την βαυαρική ομάδα δεν σταματούν εκεί, καθώς ο Σερζ Γκνάμπρι βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό με αποτέλεσμα να τεθεί νοκ άουτ μαζί με τους Τολισό, αλλά και ο Ρόκα.

Αγωνιστικά, οι γηπεδούχοι προέρχονται από εκτός έδρας νίκη στο ντέρμπι κορυφής με τη Λειψία (1-0), σε αντίθεση με τους πρωταθλητές Γαλλίας, οι οποίοι απογοήτευσαν και σε ανάλογης σημασίας αγώνα ηττήθηκαν με το ίδιο σκορ από τη Λιλ, που προσπέρασε τους «πρωτευουσιάνους» και βρίσκεται στην κορυφή του Σαμπιονά.

Όπως είναι φυσικό λοιπόν, το σύνολο του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο θα επιχειρήσει να εκμεταλλευθεί την απουσία του Λεβαντόφσκι και κυρίως χάρη στην επιθετική δεινότητα των Εμπαπέ και Νεϊμάρ θα επιδιώξει να σκοράρει στο Μόναχο και να πάρει ένα αποτέλεσμα που θα τους δώσει τον πρώτο λόγο ενόψει του αγώνα ρεβάνς.

ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ

ΜΠΑΓΕΡΝ: Νόιερ, Παβάρ, Ζίλε, Αλάμπα, Ντέιβις, Κίμιχ, Γκορέτσκα, Σανέ, Μίλερ, Κομάν, Τσουπό-Μότινγκ.

ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ: Νάβας, Κέρερ, Μαρκίνιος, Κιμπεμπέ, Ντιαλό, Γκέιγ, Ερέρα, Ντι Μαρία, Νεϊμάρ, Εμπαπέ, Κεν.


«Δράκοι» εναντίον «Μπλε»

Στο άλλο ματς που θα διεξαχθεί την ίδια ώρα (22:00, Cosmote Sport 2) η Πόρτο θα αντιμετωπίσει στην Ανδαλουσία την Τσέλσι. Αξίζει να σημειωθεί πως η εν λόγω αναμέτρηση δεν θα λάβει χώρα στο «Ντραγκάο», αλλά στη Σεβίλλη και στο «Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν» λόγω των περιορισμών του κορωνοϊού.

Οι «Δράκοι» νίκησαν στο τελευταίο λεπτό τη Σάντα Κλάρα με 2-1, ενώ οι Λονδρέζοι γνώρισαν εντός έδρας ήττα-σοκ από τη Γουέστ Μπρομ με 5-2.

Αυτή ήταν η πρώτη ήττα επί των ημερών του Τόμας Τούχελ στους «μπλε» και μένει να διαπιστωθεί κατά πόσο οι ποδοσφαιριστές της Τσέλσι θα καταφέρουν να ξεπεράσουν την απογοητευτική εμφάνιση και κυρίως τον διασυρμό που υπέστησαν μέσα στο Λονδίνο.

ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ

ΠΟΡΤΟ: Μαρτσεσίν, Μαναφά, Μπεμπά, Πέπε, Ζαϊντού, Γκρούγιτς, Ουρίμπε, Οτάβιο, Κορόνα, Λουίς Ντίας, Μαρεγκά.

ΤΣΕΛΣΙ: Μεντί, Αθπιλικουέτα, Κρίστενσεν, Ρίντιγκερ, Τζέιμς, Ζορζίνιο, Κόβατσιτς, Αλόνσο, Μάουντ, Ζιρού, Βέρνερ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr