Μοντρεάλ: Παραιτήθηκε ο Ανρί γιατί η πανδημία τον απομάκρυνε από τα παιδιά του!

Παρελθόν από τον πάγκο της Μοντρεάλ αποτελεί ο Τιερί Ανρί, ο οποίος δεν μπορούσε να μένει άλλο μακριά από τα παιδιά του εξαιτίας της πανδημίας

Μετά το άδοξο φινάλε στην πρώτη του προπονητική εμπειρία, ως τεχνικός της Μονακό, ήρθε και ένα δεύτερο για τον φιλόδοξο κόουτς, του οποίου μεγαλύτερη επιτυχία έως και σήμερα παραμένει η πορεία με την εθνική Βελγίου έως τον μικρό τελικό και την τρίτη θέση στο Μουντιάλ 2018 -ως βοηθός στο πλευρό του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ.

Κι αν από τους Μονεγάσκους απομακρύνθηκε με συνοπτικές διαδικασίες μέσα σε ένα τετράμηνο έχοντας μόλις τέσσερις νίκες σε 20 παιχνίδια όλων των διοργανώσεων και αφήνοντας την πρώην ομάδα του Άκη Ζήκου στην τελευταία τριάδα, από την Μοντρεάλ έφυγε για προσωπικούς λόγους και συγκεκριμένα εξαιτίας της απόστασης και της μεγάλης χρονικής διάρκειας που είχε να δει τα δύο του παιδιά στη νέα πραγματικότητα που έχει δημιουργήσει εδώ και κάτι περισσότερο από έναν χρόνο η Covid-19.

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωσή του:

«Η απόσταση είναι κάτι που βαραίνει πολύ και εμένα και τα παιδιά μου. Κατά συνέπεια και με μεγάλη μου λύπη πρέπει να πάρω την απόφαση και να επιστρέψω στο Λονδίνο αφήνοντας την Μοντρεάλ».

Ενδεχομένως, τώρα, να ανοίξει και ο δρόμος για να αναλάβει από την ερχόμενη σεζόν την τεχνική ηγεσία της Μπόρνμουθ (Τσάμπιονσιπ Αγγλίας), η οποία έχει γνωστοποιήσει πως θα ολοκληρώσει την σεζόν με τον πρώην παίκτη των Λιντς, Τότεναμ και Ρεάλ Μαδρίτης, Τζόναθαν Γούντγκεϊτ. Ωστόσο, δια στόματος του CEO των Καναδών, ο Ανρί επέστρεψε στην Ευρώπη έχοντας ως αποκλειστικό μέλημά του την οικογένειά του και όχι την καριέρα του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr