Γίτκα Νοβάτσκοβα: Η πρώην Μις Τσεχία είναι ένας καλός λόγος να... γεμίσουν τα γήπεδα της Super League

Κάτι από τη «λάμψη» της σημαντικής ενίχυσης της ΑΕΛ, με τον αρχηγό της Εθνικής Φινλανδίας Τιμ Σπαρβκλέβει η καλλονή σύντροφος του και πρώην Μις Τσεχία, Γίτκα Νοβάτσκοβα

Παίκτης της Λάρισας είναι με κάθε επισημότητα ο αρχηγός της Εθνικής Φινλανδίας Τιμ Σπαρβ που έμεινε ελεύθερος από την Μίντιλαντ.

Ο πανύψηλος μέσος από το 2014 αγωνιζόταν στη Μίντιλαντ (Δανία) με τη φανέλα της οποίας κατέκτησε 3 πρωταθλήματα και 1 Κύπελλο.

Εν ενεργεία διεθνής (74 φορές) και αρχηγός της Εθνική Φινλανδίας, το 2015 αναδείχθηκε ως ο καλύτερος ποδοσφαιριστής της χώρας. Μάλιστα, η μεταγραφή του στους βυσσινί αποτέλεσε την πρώτη είδηση στα ΜΜΕ τόσο της Φινλανδίας όσο και της Δανίας.

Ωστόσο την λάμψη της σημαντικής ενίχυσης της ΑΕΛ, κλέβει η καλλονή σύντροφος του πρώην Μις Τσεχία Γίτκα Νοβάτσκοβα.

Το love story του ερωτευμένου ζευγαριού μετρά τρία χρόνια από το 2017 όταν και οι δύο τους γνωρίστηκαν μοιραία σε ένα ταξίδι στη Δανία. Έκτοτε δηλώνουν αχώριστοι, με την Γίτκα να τον συντροφεύει σε κάθε του επαγγελματικό βήμα. 





Το 28χρονο μοντέλο πρόσφατα συμμετείχε σε τηλεοπτική εκπομπή στην πατρίδα της, ενώ εκτός από 200.000 followers στο Instagram, διαθέτει και 100.000 συνδρομητές στο κανάλι της στο YouTube.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr